Als een engel je komt halen

€ 29,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101074

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Kleur: Licht


Het kinderboek “Als een engel je komt halen” is geschreven door Leonie Troost en haar vijfjarige zoon Ivo, naar aanleiding van het onverwachte overlijden van hun tweejarige zoon en broertje Bart aan wiegendood. Leonie heeft samen met haar zoon naar woorden gezocht om te vertellen wat er gebeurt als iemand die je lief vindt dood gaat.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

De liefde voor Bart blijft altijd

‘In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 augustus 2008 overleed onze zoon Bart plotseling aan wiegendood. Hij was pas twee jaar oud. De schok was enorm. Je wereld staat op zijn kop en er breekt een moeilijke periode aan. En toch hebben wij, dwars door het verdriet en het missen van Bart heen, ook mooie momenten ervaren. Steun en medeleven van ontzettend veel mensen, liefde en saamhorigheid. We werden en worden nog steeds gedragen. Wij zijn trots dat Bart bij ons heeft mogen zijn, ook al was het maar heel kort. Onze liefde voor Bart sterft nooit.

Daarom schreef ik samen met onze oudste zoon Ivo het kinderboek Als een Engel je komt halen. Een boek voor jonge kinderen over wat er gebeurt als iemand die je lief vindt overlijdt.

Leonie Troost

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101074
Kleur
Licht
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten