As-armband van leer (dubbele leren band)

€ 184,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101910

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Leer

Kleur: Meerdere kleuren

Afmeting (hxbxd in cm): 16 - 22 cm x 1.4 - 2.5 cm

Inhoud: 0.001 liter


Deze as-armband van leer heeft een casual uitstraling en is geschikt voor iedere gelegenheid. De polsmaat meet u het makkelijkst bij de knokkel. Houd hierbij rekening met de volgende richtlijnen:


Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5 cm
Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2 cm
Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3 cm

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Maximaal aantal karakters 30

* Vereiste velden

Details

Handgemaakte as-armband van leer
Deze stoere leren armband is op het eerste gezicht een eenvoudige dubbele armband van leer, een casual polssieraad voor de moderne man of vrouw. Maar wat deze armband bijzonder maakt is de kleine askamer in de sluiting. Hierin draagt u de as van uw dierbare overledene bij u, als eerbetoon aan deze bijzondere persoon. Zijn robuuste look maakt deze as-armband zeer geschikt om dagelijks te dragen, zonder een uitgesproken herinneringssieraad te zijn.

Deze armband wordt met de hand gemaakt, dit betekent dat elke armband een uniek gedenksieraad is. Omdat leer een natuurproduct is kan de kleur van het leer enigzins variëren. Lichte kleuren zijn gevoeliger voor vuil dan donkere kleuren. Door blootstelling aan zonlicht en water kan de kleur van het leer op termijn vervagen en het kan het leer uitdrogen. Het is daarom aan te raden om leervet te gebruiken om de armband te onderhouden.

Wij raden aan om de armband 's morgens om te doen en het 's avonds voor het slapen af te doen. Lichamelijk inspanning kan onnodige slijtage aan een sieraad veroorzaken. We raden het dan ook altijd aan om de as-armband af te doen voordat u bijvoorbeeld gaat tuinieren, koken, zonnen of sporten zoals zwemmen.

De dubbele lederen as-armband is er in verschillende lengten, zodat u zelf kunt kiezen hoe los of juist strak u de armband wil dragen. Ook heeft u de keuze uit diverse soorten leer en een RVS of een zilveren sluiting die mat of glanzend wordt afgewerkt. De as-armband wordt gevuld via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen.

De polsmaat meet u het makkelijkst bij de knokkel (zie afbeelding). Houd hierbij rekening met de volgende richtlijnen:

Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5 cm
Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2 cm
Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3 cm

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101910
Kleur
Meerdere kleuren
Afmeting (h x b x d in cm)
16 - 22 cm x 1.4 - 2.5 cm
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten