As-druppel urn van kristalglas 'Aurora'

€ 391,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 201109

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Blauw

Afmeting (hxbxd in cm): H 13

Inhoud: 0.07 liter


Dit prachtige as-gedenkornament met een sterke uitstraling valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een kleurenspel van kleurschakeringen met in het midden een symbolisch ring ter verbintenis.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Aurora 'Poollicht.'
De kern van het as-gedenkornament wordt omarmd door een sierlijke zweem van koningsblauwe kleuren met een vleug groen- en goudtinten. In de kern bevindt zich een as-resevoir waarin een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het as-gedenkornament is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling.

Dit as-gedenkornament valt onder de Premium a-lijn en wordt gekenmerkt door haar fijne afwerking. De Orion big blue is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar sieraad ter herinnering van uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
201109
Kleur
Blauw
Symbool / thema / vorm
Druppel
Afmeting (h x b x d in cm)
H 13
Inhoud in liter
0.07
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten