Zilveren assieraad 'Regenboog in je hart'

€ 358,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100100

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Zilver

Kleur: Zilver

Afmeting (hxbxd in cm): 1.7 x 1.3

Inhoud: 0.001 liter


Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel
Dit assieraad biedt die herinnering en symboliek. Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as in een assieraad of as-hanger te bewaren.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel
Dit assieraad biedt die herinnering en symboliek. Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as in een assieraad of as-hanger te bewaren. Het dragen van zo'n sieraad heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

De zilveren assieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger niet vast aan het collier, maar loopt deze door de hanger heen om een lange gebruiksduur te kunnen garanderen. De as-hangers worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Ieder product is voorzien van een 925 stempel, welke kwalificeert dat het sieraad getest is en voldoet aan de strikte kwaliteitseisen.

De ashanger wordt afgesloten met een klein inbusschroefje. U kunt dit sieraad vrij eenvoudig zelf vullen. Het sieraad wordt geleverd inclusief luxe verpakking, slangencollier (verstelbaar van 45 - 50 cm), lijmsetje, poetsdoekje en vulhandleiding.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100100
Kleur
Zilver
Symbool / thema / vorm
Hart(en)
Afmeting (h x b x d in cm)
1.7 x 1.3
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten