As-ring met kleine holle ruimte

€ 205,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 202076

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Zilver

Kleur: Zilver

Afmeting (hxbxd in cm): 0.8

Inhoud: 0.001 liter


De zilveren as-ring is ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden.
Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

De zilveren as-ring is ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden. De ring heeft een kleine holle ruimte en is hierdoor geschikt voor een symbolische hoeveelheid as.

 Wanneer u een asring op maat wilt laten maken kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij aan de hand van uw idee een ontwerp kunnen maken van uw specifieke wens.

In het assieraad bevind zich een beetje ruimte voor het bewaren van de as. In onze handleiding wordt uitgebreid beschreven hoe onze assieraden gevuld en waterdicht afgesloten kunnen worden. Wanneer u dit assieraad besteld, voegen wij een vulhandleiding toe. Als u het assieraad liever niet zelf vult, kunt u het crematorium of uw uitvaartverzorger vragen dit te doen. Veelal zijn hier kosten aan verbonden. Natuurlijk kunnen wij het assieraad ook vullen. U kunt op afspraak langskomen in onze winkel of een kleine hoeveelheid as aangetekend versturen. Het is belangrijk dat u het ordernummer meestuurt. Wij sturen het assieraad met de eventueel overgebleven as retour. Het assieraad op de foto is niet geschikt om een haarlok in te bewaren. De ruimte in het assieraad is hiervoor te klein. Assieraden. Bijzonder, betaalbaar

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
202076
Kleur
Zilver
Afmeting (h x b x d in cm)
0.8
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
Circa 6 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten