Assieraad 'Libellen' 925 zilver

€ 166,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102086

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Zilver

Kleur: Zilver

Afmeting (hxbxd in cm): H ± 1.5

Inhoud: 0.001 liter


Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel. Deze ashanger biedt die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemt onze edelsmid deze producten 'sieraden met een ziel', stille herinneringen. Zij stellen u in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die u verloren heeft, -mens of dier- bij u te dragen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel.
Deze ashanger biedt die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemt onze edelsmid deze producten 'sieraden met een ziel', stille herinneringen. Zij stellen u in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die u verloren heeft, -mens of dier- bij u te dragen.

Deze assieraden bevatten een fysieke herinnering aan een overledene. Dit kan een kleine hoeveelheid as, een beetje grond van het graf of een haarlok zijn. Het dragen van een assieraad of gedenksieraad heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

De zilveren assieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Het sieraad is gemaakt van gerhodineerd zilver. Gerhodineerd zilver is sterker, oxideerd niet, is niet gevoelig voor atmosferische invloeden en behoudt langer zijn glans en elegantie. Ieder product is voorzien van een 925 stempel, welke kwalificeert dat het sieraad getest is en voldoet aan de strikte kwaliteitseisen.

Dit sieraad wordt afgesloten met een klein schroefje, als u wilt kunt u het zelf vullen. Het sieraad wordt geleverd exclusief collier en inclusief handleiding.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102086
Kleur
Zilver
Symbool / thema / vorm
Dieren overige
Afmeting (h x b x d in cm)
H ± 1.5
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten