Ballonverstrooiing

€ 605,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200293

Levertijd: In overleg


URNWINKEL biedt u de mogelijkheid om de as van een dierbare op 20 tot 25 km hoogte te verstrooien. De as wordt in een speciale, milieuvriendelijke ballon met een groot uitzettingsvermogen geplaatst, welke daarna met helium wordt gevuld. Wanneer deze as-ballon wordt los gelaten zal hij direct - in een stijgende lijn- de lucht ingaan.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Ballonverstrooiing, een bijzondere manier van asverstrooiien in de lucht

URNWINKEL biedt u de mogelijkheid om de as van een dierbare op 20 tot 25 km hoogte te verstrooien. De as wordt in een speciale ballon met een groot uitzettingsvermogen geplaatst, welke daarna met helium wordt gevuld. De asverstrooiballon heeft een doorsnee van bijna 2 meter. Wanneer deze as-ballon wordt losgelaten zal hij direct - in een stijgende lijn- de lucht ingaan. 

Op zo'n 20 tot 25 km hoogte zal de gevulde as-ballon in de atmosfeer door de luchtdruk knappen. De vrijkomende as wordt op deze hoogte door de verschillende luchtstromingen verstrooid.

De ballonoplating kan geschieden vanaf een zelf gekozen locatie, datum en tijdstip. Bijvoorbeeld: het strand, een open plek in het bos, natuurwater, vanuit een park, een natuurgebied, de middenstip van een sportveld, schoolplein, eigen achtertuin en vele andere mooie locaties. Vanaf een plek die voor de nabestaanden een speciale betekenis heeft.

U kunt de ceremonie naar eigen wens en inzicht vervullen. Geef aan wat uw wensen zijn en wij regelen het. Het is een zeer waardige en vredige manier van afscheid nemen. Een waardig afscheid is troostend en geeft rust. Kortom een uniek afscheid om nooit te vergeten.

Wij krijgen regelmatig van nabestaanden het verzoek voor asverstrooiing van meerdere dierbaren gelijktijdig (bijvoorbeeld beide ouders).  Ook dat is mogelijk. Hierbij berekenen wij eenmalig het basistarief & de overige benodigde ballonnen als extra ballon. Kosten extra asverstrooiingsballon: € 250,-

De ballonverstrooing is incl. 2 asverstrooiingsballonnen, standaard fotoreportage en muziek op locatie. 

Let op! De prijs van de ballonverstrooiing is een vanaf prijs. Omdat er veelal specifieke wensen zijn willen wij u uitnodigen om contact met ons op te nemen zodat wij u adviseren en een vrijblijvende prijsopgaaf kunnen geven.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200293
Levertijd
In overleg