Bronzen levensboom urn 'De Eik'

€ 1.300,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200262

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Brons

Kleur: Brons

Toepassing: Zowel zonder als met aszak

Afmeting (hxbxd in cm): 30 x 15 x 15

Inhoud: 3.0 liter


Bronzen urnen serie van De Levensboom - Nederlands ontwerp dat op authentieke wijze in hoge kwaliteit brons wordt gegoten.

Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Levensboom urn uit brons gegoten

De urnen uit de bronzen levensboom serie zijn stuk voor stuk prachtige kunstwerken die een mooie doch elegante oplossing bieden om de as van een dierbare op bijzondere wijze in huis of directe omgeving te bewaren. Deze urnen zijn ontworpen en geboetseerd door een Nederlandse kunstenares.

Een urn is niet alleen een voorwerp om de as in te bewaren maar ook een persoonlijk gedenkteken voor uw dierbare. Bronzen urnen onderscheiden zich doordat ze een eeuwigheidswaarde vertegenwoordigen die voor veel nabestaanden belangrijk is. De bronzen urnen worden individueel gegoten. Dit in combinatie met de prijs van het materiaal verklaart dat bronzen urnen over het algemeen duurder zijn.

Brons biedt tevens de mogelijkheid om personalia of een tekst in de urn te laten graveren. Afhankelijk van de variant hebben de bronzen urnen zowel van onderen als van boven een naamplaatje hebben waarop een tekst of de personalia van de overledene kunnen worden gegraveerd. Daarnaast bestaat bij vrijwel elke urn de mogelijkheid om tekst in te laten graveren op de urn zelf.

Als de urn van brons eenmaal gevuld dient u de sluiting dicht te lijmen met lijmkit zodat er geen vocht bij de as kan komen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200262
Kleur
Brons
Afmeting (h x b x d in cm)
30 x 15 x 15
Inhoud in liter
3.0
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Geschikt voor
Zowel zonder als met aszak
Levertijd
Circa 6 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten