Dieren urn 1.0 liter

€ 109,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100271

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Messing

Kleur: Blauw

Afmeting (hxbxd in cm): 18 cm - Ø 13 cm

Inhoud: 1.0 liter


Dierenurnen zijn er in verschillende variaties en afmetingen. U kunt kiezen om de gehele hoeveelheid as in een dieren urn te plaatsen, maar u kunt ook de keuze maken om een deel van de as in een dierenurn te bewaren, een deel in een assieraad en/of een deel van de as uit te strooien.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Dierenurnen zijn er in verschillende variaties en afmetingen. U kunt kiezen om de gehele hoeveelheid as in een dieren urn te plaatsen, maar u kunt ook de keuze maken om een deel van de as in een dierenurn te bewaren, een deel in een assieraad en/of een deel van de as uit te strooien. Wanneer u de as van bijvoorbeeld uw hond of kat nog niet heeft meegenomen in een ‘standaard’ honden urn of katten urn, kunt u ten alle tijden bij uw dierencrematorium navragen wat de hoeveelheid as is.

Wanneer u al wel een ‘standaard’ dierenurn heeft ontvangen kunt eenvoudig zelf de inhoud van de ‘standaard’ dieren urn berekenen, om vervolgens de as over te hevelen in een dieren urn naar keuze.

We hebben een breed assortiment urnen voor dieren en assieraden voor dieren. Veel tijd een aandacht is besteed aan de vormgeving en decoratie van bijvoorbeeld de honden urnen en katten urnen. Door de unieke uitstraling zijn onze dieren urnen en assieraden voor dieren zeer geschikt om de as van uw huisdier in te bewaren.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100271
Kleur
Blauw
Afmeting (h x b x d in cm)
18 cm - Ø 13 cm
Inhoud in liter
1.0
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten
Toepassing
Binnen