Granieten mini urn wit

€ 110,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102339

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Marmer

Kleur: Wit

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): 10 cm - Ø 8 cm

Inhoud: 0.10 liter


Deze natuursteen mini urn kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving. De mini urn gemaakt van graniet is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van deze kleine urn.

Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Deze natuursteen mini urn kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving. De urn gemaakt van graniet is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van de natuursteen mini urn.

Het hoogwaardige graniet dat voor deze mini urn wordt gebruikt is afkomstig uit Europese steengroeven. Uit deze groeven worden grote blokken natuursteen gekapt en vervolgens met speciale mallen bewerkt om de urn vorm te geven. Doordat elke blok natuursteen zijn eigen kleurschakeringen, kristalstructuur en aderen heeft zal geen enkele urn binnen de collectie hetzelfde zijn. Dit maakt de granieten urnen tot een volledig natuurproduct, voorzien van een geheel eigen karakter.

Natuursteen is een milieuvriendelijk product met een unieke en levendige uitstraling. Natuursteen is uitermate duurzaam en bijzonder geschikt om buiten te gebruiken. De aardkorst waarop de mensheid leeft bestaat voor een groot deel uit natuursteen. Hierdoor is de voorraad bijna onuitputtelijk en wordt natuursteen in vrijwel alle landen gewonnen. Natuursteen is gevormd uit afgekoeld vloeibaar gesteente of uit sediment. Dit is versteend onder druk in combinatie met hoge temperaturen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102339
Kleur
Wit
Afmeting (h x b x d in cm)
10 cm - Ø 8 cm
Inhoud in liter
0.10
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten