Zoekt u een gepersonaliseerde uitvaartkist? Uitvaartkist bestellen.

€ 750,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100356

Kleur: Hout


Bent u op zoek naar een mooie gepersonaliseerde uitvaartkist? Gepersonaliseerde uitvaartkisten voor de juiste prijs kunt u bestellen en kopen bij deze online uitvaartwinkel.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

* Vereiste velden

Details

Een gepersonaliseerde uitvaartkist door full colour print.

• 1ste klas 18 mm populieren multiplex uitvaartkist.
• Full colour print direct op het hout, dus geen plakfolie.
• Milieuvriendelijke, gedetailleerde en kwalitatieve afbeelding.
• Uitvaartkist geschikt voor crematie en koeling.
• Standaard incl. canvas binnenkleding en lange draaglatten.
• Extra ingezaagde draagrand in de bodem.
• Uitvaartkist leverbaar in standaard en buitenmaat.
• Declareerbaar bij uw uitvaartverzekering.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden bij het kopen van een uitvaartkist.

Waar dient u rekening mee te houden bij het aanschaffen van de uitvaartkist?

1. Afmetingen van de kist
overledene afleggen opbarenIn onze webwinkel is het mogelijk om de kist in verschillende afmetingen aan te schaffen. De kist is verkrijgbaar in een standaard afmeting, als extra lang model, als extra breed model en als extra lang en breed model. Om te kunnen bepalen welke kist u nodig heeft, kunt u de afmetingen van de overledene opnemen om te bepalen welke uitvaartkist geschikt is. Let hierbij op dat de overledene een houding heeft als op de afbeelding. In 95% van de gevallen voldoen onze modellen met de standaardmaatvoering aan de vraag. Indien een overledene langer is dan 1.95 meter en/of breder dan 55 cm wordt er een speciale maatvoering geadviseerd.

Er zijn een aantal crematoria in Nederland waar de crematieoven niet geschikt is voor kisten met extra breedte en extra lengte maten. Het is raadzaam om in dit geval contact op te nemen met het desbetreffende crematorium of uw uitvaartbegeleider. Let op of de ruimte waarin u de uitvaartkist gaat plaatsen goed bereikbaar is.

2.Het bestellen en afleveren van de uitvaartkist
U kunt de uitvaartkist eenvoudig in onze webwinkel bestellen. Betalen kan doormiddel van iDeal of PayPal. De betaling komt direct bij ons binnen. Hierdoor kunnen wij de kist direct versturen. De kist wordt de volgende werkdag (maandag – vrijdag) afgeleverd. Doet u geen spoedbestelling als dit niet werkelijk nodig is. Wij berekenen in dit geval een extra toeslag.

Het is van belang dat u het bezorgadres correct aan ons doorgeeft. Dit adres kan uw woonadres, het adres van het zorgcentrum, het adres van het uitvaartcentrum of het woonadres van de overledene zijn. In de betaalomgeving is het mogelijk om een verschillend aflever- en factuuradres in te voeren. De uitvaartkist wordt discreet vervoerd in een vergelijkbare auto zoals u op de afbeelding kunt zien.

Indien u gebruik maakt van een uitvaartbegeleider raden wij het aan om af te stemmen wanneer de overledene in de kist geplaatst wordt. Onze vervoerder bezorgt namelijk alleen de kist. Het inkisten (de overledene in de kist leggen) behoort niet tot onze werkzaamheden.

Tevens adviseren wij u goed na te denken waar de kist moet komen te staan. De kist kan bijvoorbeeld geplaatst worden op een koeltafel. De uitvaartbegeleider beschikt over koeltafels.

Controleer tot slot goed of de uitvaartkist naar wens is. Als u bij het afleveren van de uitvaartkist niet tevreden bent kunnen wij op dat moment samen bespreken welk model wel volledig op uw wensen aansluit. Wij zorgen dan dat dit wordt geregeld.

Vind hier veelgestelde vragen

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100356
Materiaal
1ste klas 18 mm populieren multiplex
Kleur
Hout
Levertijd
Nee