Memory Stone grafsteen 'Antraciet'

€ 3.560,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 202009

Levertijd: Circa 16 weken

Materiaal: Beton

Kleur: Antraciet

Afmeting (hxbxd in cm): 30 x 180 x 78.5


Let op!  De prijs is exclusief leges (gemeente of kerkvoogdij) en belettering. Indien u de Memory Stone wilt laten voorzien van bijvoorbeeld naam, data en/of een tekst, kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Memory Stone DESIGNED FOR LIFE AND BEYOND
De Memory Stone staat voor vernieuwing en puurheid. Dit designmerk geeft hiermee aan dat de manier waarop iemand in het leven staat niet ophoudt bij het overlijden. De eigenzinnig en tijdsloos vormgegeven herdenkingsstenen voelen vertrouwd aan, ogen strak, sober en stijlvol.

De Memory steen is gemaakt van licht beton, een natuurlijk materiaal dat bestaat uit kiezel en cement. Door het glad te polijsten, krijg je die mooie, gladde keivorm. Als je de steen aanraakt, waardeer je het gladde, betonnen oppervlak. En… het is een materiaal dat mooi oud wordt. Qua vorm lijkt de Memory Stone op een suikerboon, wat staat voor het begin van het leven. Maar hij doet ook denken aan een kei in een rivier, aan de natuur, aan de vergankelijkheid van ons bestaan. De ontwerper heeft de steen in verschillende tinten en groottes ontworpen. 'Door een simpele vorm, als een kruis of kei te gebruiken, gaat de aandacht naar de naam op het graf, en niet naar het grafmonument zelf, zoals met traditionele grafzerken vaak het geval is.'

Belangrijke informatie
De prijs van de grafsteen is inclusief plaatsing van het monument en fundering. Het juist en duurzaam plaatsen van een monument is van groot belang. Het monument wordt zorgvuldig waterpas, op de juiste hoogte en op afwatering geplaatst om verzakking - voor zover mogelijk- te voorkomen. Ons plaatsingsteam bestaat uit steenhouwers, specialisten met jarenlange ervaring.

Een grafsteen moet altijd volgens het regelement (verordening) van de desbetreffende begraafplaats worden geplaatst, het is daarom raadzaam om vooraf hiernaar te informeren zodat u weet wat de mogelijkheden (afmetingen, materiaalgebruik, etc.) zijn. De leges van de desbetreffende gemeente of kerkvoogdij zitten niet bij het bedrag inbegrepen, dit geldt ook voor de letters en eventuele accessoires welke op de verschillende graven worden weergegeven.

Indien u de Memory Stone wilt laten personaliseren zal onze steenhouwer contact met u opnemen. Deze zal samen met u een persoonlijk ontwerp maken waarin uw wensen en ideeën worden verwerkt.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
202009
Afmeting (h x b x d in cm)
30 x 180 x 78.5
Kleur
Antraciet
Levertijd
Circa 16 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten