Grafsteen

€ 1.998,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200763

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Graniet

Kleur: Meerdere kleuren


Wanneer u op zoek bent naar een monument is dit niet heel erg gemakkelijk. Daarom proberen wij u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikt monument.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Grafsteen inclusief een verdiept gezandstraald opschrift
De grafsteen op de foto kan worden uitgevoerd in verschillende natuursteensoorten. In de categorie 'Grafdecoratie' vindt u bijpassende graflantaarns en grafvazen. Tevens kan op deze grafsteen een porseleinen foto geplaatst worden van uw overleden dierbare. Ook deze vindt u in de categorie 'Grafdecoratie'.  Dit monument is beschikbaar in twee standaard maaten. Wanneer u buiten deze maatvoering wil dan kunnen wij dit uiteraard leveren.

Belangrijke informatie
De prijs van de grafsteen is exclusief fundering en plaatsing van het monument. Een grafsteen moet altijd volgens het regelement (verordening desbetreffende begraafplaats worden geplaatst, het is daarom raadzaam om vooraf hiernaar te informeren zodat u weet wat de mogelijkheden (afmetingen, materiaalgebruik, etc.) zijn. De leges van de desbetreffende gemeente of kerkvoogdij en andere onvoorziene kosten van de begraafplaats of gemeente zitten niet bij het bedrag inbegrepen. De technische tekening vindt u in de laatste afbeelding onder de productfoto.

Het opschrift zal door de steenhouwer in de door u uitgekozen letterplaat worden gesimuleerd, deze wordt per mail aan u verzonden. U krijgt de mogelijkheid hier wijzigingen in aan te brengen en pas wanneer u akkoord gaat met deze simulatie wordt de tekst verwerkt.

De grafsteen kan na goedkeuring van de tekst binnen ongeveer 4 weken geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de voorraad, toestemming van de begraafplaats en de weersomstandigheden.

Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200763
Kleur
Meerdere kleuren
Levertijd
Circa 4 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten