Herinneringssieraad 'Kruis' goud

€ 887,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101551

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Goud

Kleur: Goud

Afmeting (hxbxd in cm): 1.8


Het symboolsieraad bestaat uit twee losse delen en kan worden voorzien van een vingerafdruk- en/of tekstgravure. Het sieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

Maximaal aantal karakters 17

* Vereiste velden

Details

Symboolsieraad, een herinnering voor altijd
Door middel van het symboolsieraad blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. De hanger symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare.

Een vingerafdruk is uniek. Niemand ter wereld heeft exact dezelfde afdruk. Samen met onze kunstenaars verwerken wij de vingerafdruk in dit bijzondere sieraad. Ook is het mogelijk de hanger te voorzien van een tekst.

Dit sieraad bestaat uit twee losse delen. De tekst- en/of vingerafdrukgravure wordt op een plaatje aan de achterkant gegraveerd. Dit plaatje hangt los achter de voorkant.

Let op! Indien u ervoor kiest om het sieraad te laten voorzien van een vingerafdruk dient u de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling. De symboolsieraden worden geleverd zonder ketting. Hoogte zonder hangeroog ± 18 mm, afwerking gepolijst. Het sieraad is verkrijgbaar in 14 krt. geelgoud, 14 krt. witgoud, 18 krt. geelgoud en 18 krt. witgoud.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101551
Kleur
Goud
Afmeting (h x b x d in cm)
1.8
Levertijd
Circa 6 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten