Keramische mini urn witte schelp met gouden hart

€ 72,00

Artikel nr.: 102721

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Wit

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): 9 x 10

Inhoud: 0.06 liter


Deze keramische mini urn is bedekt met verschillende kleuren glazuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle keramische urn.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Speciaal geselecteerde ingrediënten zijn gemixt om een keramische massa te creëren. Van die keramische massa worden de urnen vormgegeven. De keramische mini urnen zijn bedekt met verschillende kleuren glazuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle keramische mini urn.

Wat is een keramische mini urn?
We noemen iets keramiek als het van klei gemaakt is, hol is en gebakken in een oven. Verreweg de meest gebruikte mini urn is die van keramiek.

Keramiek mini urnen
Het begint bij de mal. De mal wordt gemaakt van gips. De gipsmal wordt afgeklemt en volgegoten met vloeibare klei. Wanneer de sliblaag dik genoeg is (afhankelijk van de grootte van de urn of het urnbeeld), wordt de mal leeggegoten. Wanneer de achtergebleven klei droog genoeg is mag de vorm er af. Nu moeten onderdelen (bijv. een hartje of vlinder) aan elkaar gezet worden. Als de urn droog is, wordt de naad (ontstaan omdat de mal uit delen bestaat) weggewerkt. Nu kan de urn in de oven gebakken worden op meer dan 1000 graden. Na het bakken is de urn gemaakt van klei keramiek geworden.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102721
Kleur
Wit
Symbool / thema / vorm
Dieren overige, Hart(en)
Afmeting (h x b x d in cm)
9 x 10
Inhoud in liter
0.06
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten