Handgemaakte kinderurn 'Lieveheersbeestje'

€ 382,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300977

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Rood

Afmeting (hxbxd in cm): H ± 10 cm

Inhoud: 0.7 liter


Deze bijzondere kinderurn is gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staat.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Deze bijzondere kinderurn is gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staat. De kinderurn is van hoogwaardige kwaliteit, gegarandeerd vorstbestendig en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Vormgeving en decoratie van deze kinderurnen kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De kinderurn gemaakt van keramiek wordt geglazuurd en kan worden voorzien van bijvoorbeeld decoraties zoals een naam, tekening of ander persoonlijk accent. Omdat iedere kinderurn met de hand wordt gemaakt, heeft de klant grote invloed op het model, de grootte en het kleurgebruik. Een voor de overledene belangrijk symbool, beeltenis of tekst kunnen op de kinderurn worden geschilderd of in de vorm worden verwerkt.

Wanneer u dit aanspreekt kunt u contact opnemen middels ons contactformulier om uw wensen te bespreken. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er extra kosten worden gemaakt voor het personaliseren van deze bijzondere kinder urn.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300977
Kleur
Rood
Symbool / thema / vorm
Dieren overige
Afmeting (h x b x d in cm)
H ± 10 cm
Inhoud in liter
0.7
Levertijd
Circa 6 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten