Dragerteam van 6 dragers

€ 0,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200583


Kiezen voor professionele dragers betekent voor een familie dat hun dierbare op een stijlvolle manier naar zijn of haar laatste rustplaats wordt begeleid.

Maximaal aantal karakters 181

 :  

* Vereiste velden

Details

Als het over dragers bij een uitvaart gaat denken veel mensen aan heren op leeftijd, maar het kan ook anders. Onze dragers hebben een leeftijd tussen de 20 en 30 jaar en zijn representatief. Voor het schouderdragen kunt u kiezen voor 6 dragers. Deze dragers kunnen gedurende 3 uur ingehuurd worden. Dit geeft dit een mooie en waardige uitstraling aan de uitvaart.

Kiezen voor professionele dragers betekent voor een familie dat hun dierbare op een stijlvolle manier naar zijn of haar laatste rustplaats wordt begeleid. Op een uitvaart kunnen zich situaties voordoen die lastig zijn. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van de kist op het graf. De dragers hebben hier ruime ervaring mee en kunnen voorkomen dat de familie hierbij zelf de stress van het dragen ervaart. Het geeft de familie de rust om het afscheid op een ontspannen manier te beleven.

Wilt u meer informatie over kistendragers? Neem dan contact met ons op.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200583
Thema / symbool
Religie & spiritualiteit, Universum