Traandruppelvormige mini urn 'Celest' gebroken wit

€ 179,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102357

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Keramiek

Kleur: Wit

Afmeting (hxbxd in cm): 16 cm - Ø 10 cm

Inhoud: 0.4 liter


Meer en meer mensen kiezen vandaag voor crematie en willen er een warme, persoonlijke vorm aan geven. Wie een dierbare heeft verloren, wil de herinnering tastbaar maken en plaats creëren die troost biedt. Het druppelvormige model van deze mini urn is simpel en krachtig. Deze mini urn heeft een bijzondere symboliek en is geschikt voor ieder interieur.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Traandruppel mini urn 'Celest'
Het druppelvormige model van deze mini urn is simpel en krachtig. Deze mini urn heeft een bijzondere symboliek en is geschikt voor ieder interieur. De mini urnen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd uit hoogwaardige klei. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa en gemodelleerd tot urn. Tot slot wordt de urn afgewerkt met een innovatieve lak die het product duurzaam maakt en beschermd. Hierdoor is de Celest mini urn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.


Het is mogelijk om de perfecte duo urn te creëren door deze mini urn te plaatsen in de opening van een grote Celest urn. Hierdoor geeft men een nieuwe definitie aan 'voor altijd samen'.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102357
Kleur
Wit
Symbool / thema / vorm
Druppel
Afmeting (h x b x d in cm)
16 cm - Ø 10 cm
Inhoud in liter
0.4
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten