Kindermonument engel

€ 136,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300938

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Meerdere kleuren

Afmeting (hxbxd in cm): 20 x 15 cm


Wanneer u op zoek bent naar een monumentje is dit niet eenvoudig. Daarom proberen wij u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikt monument.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Kindermonument engel

Wanneer u op zoek bent naar een monumentje is dit niet eenvoudig. Daarom proberen wij u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikte gedenksteen.

Let op! Het is raadzaam voordat u de gedenksteen besteld eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt namelijk wel eens voor dat gedenkmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de gedenkseen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden. 

Nadat u het gedenkmonument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u de tekst op het monument nogmaals goed controleren.

Wanneer u de gedenksteen in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen. De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en verzendkosten. 

Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op nummer 0031 (0)514 762 700

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300938
Afmeting (h x b x d in cm)
20 x 15 cm
Kleur
Meerdere kleuren
Levertijd
Circa 3 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten