Grafvazen

Grafvazen

Grafvazen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Grafvazen voor op de grafsteen, de urnenmuur of het urnmonument

Wanneer een dierbare overlijdt, wilt u er natuurlijk alles aan doen om het graf er zo mooi mogelijk bij te laten liggen. Hier kan een grafvaas aan bijdragen. Een grafvaas is een mooie en duurzame oplossing om bloemen bij het graf, op de grafsteen, of urnenmuur te plaatsen. Door het gebruik van een grafvaas blijven de bloemen langer mooi en ziet het graf er netjes uit.

Grafvazen zijn in verschillende variaties en afmetingen verkrijgbaar

URNWINKEL. heeft bijzondere grafvazen van een zeer hoge kwaliteit in haar assortiment. De grafvaas is onder andere gemaakt van RVS (roest vast staal), brons, messing en natuursteen.

Er zijn verschillende type grafvazen te koop. Sommige zijn geschikt om bovenop het graf of op de grond te plaatsen, anderen zijn voorzien van een punt die in de grond kan worden gestoken.

Wanneer u een op maat gemaakte grafvaas wenst, is dit ook mogelijk. URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over grafvazen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.

Grafvazen graniet

Wij hebben grafvazen van verschillende materialen in ons assortiment, waaronder granieten grafvazen. Graniet is een erg hard materiaal, waardoor de kans op beschadiging klein is. Doordat graniet een natuurproduct is, is elke vaas uniek.

Grafvazen kunststof

Ook hebben we diverse grafvazen van kunststof in ons assortiment. Deze vazen zijn van zeer hoge kwaliteit kunststof, dat goed bestand is tegen weersinvloeden en temperaturen tot - 15 graden. Dit maakt kunststof tot een erg geschikt materiaal voor grafvazen. Daarnaast zijn kunststof grafvazen scherp geprijsd.

Heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een grafvaas?

Wilt u advies of meer informatie over de aanschaf van een grafvaas? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. U kunt ook ons contactformulier invullen, een bericht sturen via de chat functie of een e-mail sturen.