Steen amethist (1 kilo)

€ 240,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300638

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Edelsteen

Kleur: Paars


De ontnuchterende steen amethist reinigt de aura, zet negatieve energie om en stimuleert het keel- en kruinchakra. Het is nuttig voor mensen die op het punt staan de overgang naar de dood te maken. Amethist kan psychiatrische aandoeningen stabiliseren, maar mag niet worden gebruikt bij paranoia of schizofrenie.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

De ontnuchterende steen amethist of amethyst reinigt de aura, zet negatieve energie om en stimuleert het keel- en kruinchakra. Het is nuttig voor mensen die op het punt staan de overgang naar de dood te maken. Amethist kan psychiatrische aandoeningen stabiliseren, maar mag niet worden gebruikt bij paranoia of schizofrenie.

Edelstenen worden in de natuur als ruwe brokken gevonden. Soms worden ze ook in deze natuurlijke vorm verkocht. Maar veelal worden de ruwe brokken kleiner gemaakt en in gigantisch grote trommels gedaan waarin ze geslepen en gepolijst worden. In een paar weken tijd verandert de ruwe steen in een mooi glimmende 'trommelsteen' De getrommelde stenen worden vervolgens met de hand gesorteerd op maat en twee maal op kwaliteit. De getrommelde stenen van ons zijn van A-kwaliteit.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300638
Kleur
Paars
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten