Steen bergkristal (1 kilo)

€ 68,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300639

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Edelsteen

Kleur: Transparant


Sommige indianenstammen geven bergkristal mee aan de doden in hun graf. Volgens hun brengt de steen de ziel van de overledene naar het licht. De oude Grieken beschouwden bergkristal als eeuwig ijs dat zelfs in de felste zonnestralen niet wegsmolt.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Sommige indianenstammen geven bergkristal mee aan de doden in hun graf. Volgens hun brengt de steen de ziel van de overledene naar het licht. De oude Grieken beschouwden bergkristal als eeuwig ijs dat zelfs in de felste zonnestralen niet wegsmolt. Wij kennen Bergkristal als een steen die het geduld, geestelijk evenwicht en zelfvertrouwen bevordert. De steen versterkt de zelf genezende kracht van het lichaam.

Edelstenen worden in de natuur als ruwe brokken gevonden. Soms worden ze ook in deze natuurlijke vorm verkocht. Maar veelal worden de ruwe brokken kleiner gemaakt en in gigantisch grote trommels gedaan waarin ze geslepen en gepolijst worden. In een paar weken tijd verandert de ruwe steen in een mooi glimmende 'trommelsteen.' De getrommelde stenen worden vervolgens met de hand gesorteerd op maat en twee maal op kwaliteit. De getrommelde stenen van ons zijn van A-kwaliteit.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300639
Kleur
Transparant
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten