Steen roze kwarts (1 kilo)

€ 40,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300640

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Edelsteen

Kleur: Roze


De werking van deze steen is gelijk aan zijn uiterlijk: lief en zacht. Kinderen voelen zich sterk verbonden met de zachtheid die roze kwarts uitstraalt. Voor hen is het een goede steen om hun kindersfeer niet te verstoren en zichzelf te blijven. Roze kwarts is vooral de steen van het hart. De steen wekt liefde en levensvreugde op en kan ons gevoelsleven diepgaand beïnvloeden.
Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

De werking van deze steen is gelijk aan zijn uiterlijk: lief en zacht. Kinderen voelen zich sterk verbonden met de zachtheid die Roze Kwarts uitstraalt. Voor hen is het een goede steen om hun kindersfeer niet te verstoren en zichzelf te blijven. Roze kwarts is vooral de steen van het hart. De steen wekt liefde en levensvreugde op en kan ons gevoelsleven diepgaand beïnvloeden.

Edelstenen worden in de natuur als ruwe brokken gevonden. Soms worden ze ook in deze natuurlijke vorm verkocht. Maar veelal worden de ruwe brokken kleiner gemaakt en in gigantisch grote trommels gedaan waarin ze geslepen en gepolijst worden. In een paar weken tijd verandert de ruwe steen in een mooi glimmende 'trommelsteen.' De getrommelde stenen worden vervolgens met de hand gesorteerd op maat en twee maal op kwaliteit. De getrommelde stenen van ons zijn van A-kwaliteit.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300640
Kleur
Roze
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten