Sterurn (baby urn)

€ 187,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100549

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Keramiek

Kleur: Geel

Afmeting (hxbxd in cm): 13.5 x 22 x 22

Inhoud: 0.9 liter


Een stemmig object om de as van een engeltje in te bewaren. Een klein monumentje voor een baby, om even bij stil te staan.

Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Baby urn: een stemmig object om de as van een engeltje in te bewaren. Een klein monumentje voor een baby, om even bij stil te staan. Het kan een plaats krijgen in huis, zonder dat het daar te veel opvalt als een urn. De vorm is zó gekozen dat die prettig in de hand ligt, gekoesterd kan worden; het glazuur voelt aan als satijn.

Deze urn is geschikt om binnen te plaatsen. Het is tevens mogelijk de baby urn tegen een geringe méérprijs te laten voorzien van naam en/of data.

Deze bijzondere baby urn is gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. De babyurn is van hoogwaardige kwaliteit. De babyurnen zijn gemaakt van keramiek en worden geglazuurd. Naast onze keramische baby urnen hebben wij babyurnen in veel verschillende vormen en materiaalsoorten. U kunt hierbij denken aan een baby urn van messing, hout en rvs. Ook is het mogelijk om een babyurn op maat te laten maken.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100549
Kleur
Geel
Afmeting (h x b x d in cm)
13.5 x 22 x 22
Inhoud in liter
0.9
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten