Uitvaartfotografie & -film

2 Artikel(en)

Uitvaartfoto en uitvaartfilm als dierbare herinnering.

Afscheid nemen van uw dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Voor de nabestaanden is de uitvaart een dag met veel verdriet en spanning. Door alle emoties wordt de uitvaart vaak in een roes beleefd. Het is dan fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze bijzondere dag. Alleen of samen met familie en vrienden.

URNWINKEL biedt u de mogelijkheid de uitvaartdienst te laten opnemen en te fotograferen. Op deze manier kunt u de uitvaart op een later tijdstip nog eens terug kijken. Uitvaartfoto’s en -video’s zijn erg waardevol voor mensen - zoals bijvoorbeeld familie in het buitenland - die tijdens de uitvaart niet aanwezig kunnen zijn.  Ook kan het goed helpen bij het verwerkingsproces en jonge kinderen zijn zicht vaak niet geheel bewust van wat er is gebeurd. Op het moment dat ze er aan toe zijn, kunt u aan de hand van een film of en/of foto's rustig met hen praten over de overleden dierbare.

Het team heeft jarenlange ervaring in het maken van passende, ingetogen en sfeervolle uitvaartreportages. Beelden die de nabestaanden kunnen helpen in hun verwerking. Altijd op discrete, onopvallende wijze gefotografeerd en gefilmd. De uitvaartfoto’s en uitvaartfilms zijn altijd van een kwalitatief hoog niveau.