Uitvaartfilm

€ 579,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200465

Levertijd: In overleg


Afscheid nemen van uw dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Voor de nabestaanden is de uitvaart een dag met veel verdriet en spanning.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Uitvaartfilm als dierbare herinnering.

Afscheid nemen van uw dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Voor de nabestaanden is de uitvaart een dag met veel verdriet en spanning. Door alle emoties wordt de uitvaart vaak in een roes beleefd. Het is dan fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze bijzondere dag. Alleen of samen met familie en vrienden.

Wij bieden u de mogelijkheid de uitvaartdienst te laten opnemen. Op deze manier kunt u de uitvaart op een later tijdstip nog eens terug kijken. Uitvaartvideo’s zijn erg waardevol voor mensen - zoals bijvoorbeeld familie in het buitenland - die tijdens de uitvaart niet aanwezig kunnen zijn. Ook kan het goed helpen bij het verwerkingsproces en jonge kinderen zijn zicht vaak niet geheel bewust van wat er is gebeurd. Op het moment dat ze er aan toe zijn, kunt u aan de hand van een film rustig met hen praten over de overleden dierbare.

Het team heeft jarenlange ervaring in het maken van passende, ingetogen en sfeervolle uitvaartreportages. Beelden die de nabestaanden kunnen helpen in hun verwerking. Altijd op discrete, onopvallende wijze gefotografeerd en gefilmd. De uitvaartfoto’s en uitvaartfilms zijn altijd van een kwalitatief hoog niveau.

Let op! De prijs de uitvaartfilm is een vanaf prijs. Afhankelijk van uw specifieke wensen willen wij u uitnodigen om contact met ons op te nemen zodat wij u adviseren en een vrijblijvende prijsopgaaf kunnen geven.

Offerte
De offerte wordt samengesteld op basis van een inschatting van de benodigde werkuren voor projectvoorbereiding, opnames, editing, materiaalgebruik en andere project gerelateerde zaken. Deze uren worden in alle redelijkheid bepaald. Toch kan het voorkomen dat een opdrachtgever gedurende de productie additionele wensen heeft, die nog niet in de offerte zijn opgenomen. Deze extra uren worden op basis van een vast uurtarief, bovenop het in de offerte afgesproken factuurbedrag, in rekening gebracht. Tenzij anders is overeengekomen.  Alle opgemaakte offertes zijn inclusief 21% BTW.

Reis en verblijf
De eerste 25 kilometer worden er geen reiskosten in rekening gebracht.  Alle reis- en verblijfskosten buiten deze 25 kilometer worden gezien als additionele kosten en worden niet meegenomen in de offerte. Deze worden apart toegevoegd aan de eindfactuur. Er wordt een vergoeding van € 0,35 (incl. BTW) per gereden km gerekend.

Muziek
De klant is zelf verantwoordelijk voor de publicatiekosten, kosten die gemaakt worden wanneer een video (met muziekgebruik) wordt gepubliceerd op bijvoorbeeld; beurzen, internet, openbare ruimten, etc.

Voice-over
Bij sommige producties kan gebruik worden gemaakt van één of meerdere voice-overs, oftewel ingesproken stemmen.  De kosten van een voice-over vallen onder de additionele kosten en worden toegevoegd aan de eindfactuur. Tenzij anders is overeengekomen.

Betalingscondities
Bij het afsluiten van de overeenkomst vindt er door de klant een voorschot betaling plaats van minimaal € 250,- Dit bedrag dient te worden betaald binnen de daarvoor gestelde termijn van 14 dagen na de factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. De videograaf ontvangt bij aflevering van de DVD/product het resterende bedrag contant. Eventuele bezwaren tegen de hoogte van de facturen schorten de betalingsverplichting niet op.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200465
Levertijd
In overleg