Keramische mini urn 'Dolfijn'

€ 205,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 301069

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Keramiek

Kleur: Meerdere kleuren

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): 11 cm - Ø 9 cm

Inhoud: 0.2 liter


Speciaal geselecteerde ingrediënten zijn gemixt om een keramische massa te creëren. Van die keramische massa worden de mini urnen vormgegeven. De keramische mini urnen zijn bedekt met verschillende kleuren glazuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle keramische mini urn.
Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Speciaal geselecteerde ingrediënten zijn gemixt om een keramische massa te creëren. Van die keramische massa worden de mini urnen vormgegeven. De keramische mini urnen zijn bedekt met verschillende kleuren glazuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle keramieken mini urn.

Wat is een keramische mini urn?

We noemen iets keramiek als het van klei gemaakt is, hol is en gebakken in een oven. Verreweg de meest gebruikte urn is die van keramiek.

Keramiek mini urnen

Het begint bij de mal. De mal wordt gemaakt van gips. De gipsmal wordt afgeklemt en volgegoten met vloeibare klei. Wanneer de sliblaag dik genoeg is (afhankelijk van de grootte van de urn of het urnbeeld), wordt de mal leeggegoten. Wanneer de achtergebleven klei droog genoeg is mag de vorm er af. Nu moeten onderdelen (bijv. een hartje of vlinder) aan elkaar gezet worden. Als de urn droog is, wordt de naad (ontstaan omdat de mal uit delen bestaat) weggewerkt. Nu kan de urn in de oven gebakken worden op meer dan 1000 graden. Na het bakken is de urn gemaakt van klei keramiek geworden.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
301069
Kleur
Meerdere kleuren
Afmeting (h x b x d in cm)
11 cm - Ø 9 cm
Inhoud in liter
0.2
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten