Keramische mini urn met waxinelichtje

€ 299,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200034

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Merk: legendURN

Materiaal: Keramiek

Kleur: Brons

Afmeting (hxbxd in cm): 20 x 18 x 12

Inhoud: 1.0 liter


Keramische mini urnen uit de legendURN collectie zijn met de grootste zorg geboetseerd, daardoor heeft elke keramiek mini urn zijn eigen uitstraling en is dus uniek.

Doordat de kunstenaar deze serie vanuit een diep innerlijk gevoel boetseert krijgt iedere mini urn een gevoelsvolle uitstraling. Na het droogproces worden de keramische mini urnen gebakken en voorzien van een brons finish. Van boetseren tot het bakken van de keramische mini urn neemt ongeveer 4 weken in beslag. Ook is het mogelijk om deze bijzonder mini urn aan te passen naar uw wens.
Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Keramische mini urnen uit de legendURN collectie zijn met de grootste zorg geboetseerd, daardoor heeft elke keramiek mini urn zijn eigen uitstraling en is dus uniek. Doordat de kunstenaar deze serie vanuit een diep innerlijk gevoel boetseert krijgt iedere mini urn een gevoelsvolle uitstraling. Na het droogproces worden de keramische mini urnen gebakken en voorzien van een brons finish. Van boetseren tot het bakken van de keramische mini urn neemt ongeveer 4 weken in beslag. Ook is het mogelijk om deze bijzonder mini urn aan te passen naar uw wens.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200034
Kleur
Brons
Afmeting (h x b x d in cm)
20 x 18 x 12
Inhoud in liter
1.0
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Graveren
Graveren tekst
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten