Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 4.7 gebaseerd op 2850 beoordelingen. Hier zijn we best trots op.

Asverstrooi artikelen

Asverstrooi artikelen

Asverstrooi artikelen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Asverstrooi artikelen zoals strooikokers voor asverstrooiing

In deze categorie vindt u artikelen die zijn ontwikkeld voor het verstrooien van as op bijvoorbeeld het water. U kunt hierbij denken aan biologisch afbreekbare urnen en asverstrooikokers om de as ban uw dierbare op een waardige manier te verstrooien.

De Strooikokers zijn verkrijgbaar in diverse designs. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik. De strooikokers zijn geschikt voor een begrafenis, as verstrooiing of als aandenken. Het brede scala van modellen biedt iets voor elke smaak en door de verschillende maten zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als de verstrooiing plaatsvind op verschillende locaties, kan de as verdeeld worden over verschillende kleinere kokers. Deze mooie strooikokers zijn bedoeld als een alternatief voor de onaantrekkelijk verstrooiing bussen. Tijdens het ontwerp is er rekening mee gehouden dat ze, voor zowel de begrafenisondernemer als de familie, eenvoudig te gebruiken zijn. Onze strooibussen zijn een milieuvriendelijke keuze, want ze zijn gemaakt van 90% gerecycled materiaal en zijn biologisch afbreekbaar.