Asvlinder 'Rumazonia' mini urn

€ 229,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102381

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Hout

Kleur: Meerdere kleuren

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): 23 x 23 cm

Inhoud: 0.03 liter


Asvlinder, een metamorfose naar een mooie herinnering
Deze kunstenares geeft haar asvlinder alle aandacht. Ze worden met liefde gemaakt met het besef wat het voor nabestaanden kan betekenen. Om de hoge kwaliteit te garanderen maakt ze behalve het lijfje alles zelf. Ze hoopt dat deze vlinder u een klein beetje troost kan bieden.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

De metamorfose die een vlinder ondergaat, staat symbool voor de gedaantewisseling van het fysieke naar het spirituele
Geen enkel ander dier of insect is zo symbolisch voor transformatie of gedaanteverwisseling als de vlinder. De metamorfose die het beestje ondergaat van rups naar vlinder wordt al sinds de oudheid vergeleken met de transformatie van het fysieke naar het spirituele. Het staat symbool voor de onsterfelijkheid en de wedergeboorte. Hetzelfde vindt plaats bij het overlijden van een dierbare, waarbij er afscheid genomen wordt van het menselijk lichaam en er mooie herinneringen geboren worden. Vanuit deze visie is er niks toepasselijker om iemand te blijven herdenken als een vlinder waarin een gedeelte van de as bewaard kan worden.

Deze asvlinders zijn van FSC-hout en volledig handgemaakt. In het lijfje is een ruimte voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. Door enkel het hoge kwaliteitshout te gebruiken dat is voorzien van het Forest Stewardship Council certificaat, wordt het leefgebied van vele planten en dieren wereldwijd beschermd. Wanneer de sierlijke vleugels en andere onderdelen uit het hout zijn gezaagd, worden deze voorzien van hun kleuren. De verschillende patronen worden op de vleugels geschilderd door middel van een airbrush. Dit is een zeer verfijnde spuitbewerking aan de hand van een kleine penspuit die door de jaren heen geleerd dient te worden. Dit maakt iedere vlinder tot een uniek schilderwerk, waarbij de onderlinge variatie zit in de details.

Deze kunstenares geeft haar asvlinders alle aandacht. Ze worden met liefde gemaakt met het besef wat het voor nabestaanden kan betekenen. Om de hoge kwaliteit te garanderen maakt ze behalve de lijfjes alles zelf. Ze hoopt dat deze vlinders een klein beetje troost kan bieden.

Eigenschappen vlinder: de Rumazovia is een Australische vlinder. In Nederland en België is de vlinder alleen te zien in de vlindertuinen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102381
Kleur
Meerdere kleuren
Symbool / thema / vorm
Vlinder(s)
Afmeting (h x b x d in cm)
23 x 23 cm
Inhoud in liter
0.03
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten