Messing mini urn bruin 'Vogel'

€ 85,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300866

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Messing

Kleur: Goud

Afmeting (hxbxd in cm): 7.5 cm - Ø 9 cm

Inhoud: 0.1 liter


Het produceren van deze messing mini urn begint met het maken van een mal of door het omvouwen van het metaal over een snel draaiende vorm. De mal bestaat uit een soort koffer van zand waar de vorm wordt ingedrukt. In die opening wordt vervolgens het vloeibare metaal gegoten. Na stolling wordt het zand eraf geborsteld en wordt de ruwe vorm naar de werkplaats gestuurd, alwaar de messing urn verder wordt afgewerkt.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Het produceren van deze messing love bird mini urn begint met het maken van een mal of door het omvouwen van het metaal over een snel draaiende vorm. De mal bestaat uit een soort koffer van zand waar de vorm wordt ingedrukt. In die opening wordt vervolgens het vloeibare metaal gegoten. Na stolling wordt het zand eraf geborsteld en wordt de ruwe vorm naar de werkplaats gestuurd, alwaar de messing kleine urn verder wordt afgewerkt.

De hoofdvorm wordt veelvuldig gepolijst, waarna met hamer en beitel de messing mini urn wordt bewerkt. Na het kleuren wordt de gespoten urn in een droogoven geplaatst om vervolgens opgepoetst te worden. Hierna volgt een tweede verflaag en een tweede droogtijd in de oven. Na het harden van de kleur en een laatste keer polijsten is de messing mini urn gereed.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300866
Kleur
Goud
Afmeting (h x b x d in cm)
7.5 cm - Ø 9 cm
Inhoud in liter
0.1
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten