RVS mini urn 'Bear'

€ 1.377,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102056

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Edelstaal (RVS)

Kleur: Metaal

Afmeting (hxbxd in cm): 20 x 15 x 8

Inhoud: 0.9 liter


Een strakke vormgeving karakteriseert onze RVS mini urnen. De RVS mini urn sluit uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen.

Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Mini urn van roest vrij staal (RVS)
Een strakke vormgeving karakteriseert deze RVS mini urn. De RVS mini urn sluit uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen.

RVS of Roest vast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft de RVS mini urn een mooie glans.

Roest vast staal, ook wel RVS of inox genoemd is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De RVS mini urnen zijn geschikt voor binnen en buiten. Alle RVS mini urnen zijn gemaakt van het type 316. Dit type RVS is beter bestand tegen corrosie dan de standaard RVS mini urnen van het type 304.

Deze RVS mimi urn is tevens verkrijgbaar in een grote variant. Deze kunt u vinden in de categorie 'urnen.'

Lasergraveren
Het is mogelijk om uw RVS mini urn te laten lasergraveren. Lasergraveren is het graveren van een RVS mini urn met behulp van een laser. Een geconcentreerde lichtbundel is sterk genoeg om het oppervlak te graveren. De laser wordt door een computer aangestuurd en werkt uiterst nauwkeurig. Het is wel belangrijk dat u over een bestand beschikt met een zo hoog mogelijke resolutie. In de praktijk betekent dit; hoe beter het bestand, hoe nauwkeuriger de gegraveerde afbeelding. De afbeelding op de RVS mini urn kan zowel in grijs tinten als in kleur worden weergegeven. Wanneer u deze RVS mini urn besteld komt u in een menu waarin het mogelijk is om de optie naar keuze aan te klikken en uw afbeelding te uploaden (versturen).

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102056
Kleur
Metaal
Afmeting (h x b x d in cm)
20 x 15 x 8
Inhoud in liter
0.9
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 6 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten