Strooikoker of strooi-urn 'Bourgondië'

€ 25,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102605

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Biologisch afbreekbaar

Kleur: Rood

Afmeting (hxbxd in cm): 13.5 - ø 7.5 | 37 - ø 13

Inhoud: 0.38 - 3.8 liter


Een bijzondere manier om de as van uw overleden dierbare uit te strooien op een mooie plek kan door gebruik te maken van een strooi-urn of as-verstrooikoker. De strooi-urn of as-verstrooikoker is speciaal ontworpen om het verstrooien van de as te vereenvoudigen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Strooikoker of strooi-urn
Een bijzondere manier om de as van uw overleden dierbare uit te strooien op een mooie plek kan door gebruik te maken van een strooi-urn of as-verstrooikoker. De strooi-urn bevat geen metalen of kunststof onderdelen zodat de urn na gebruik kan worden gerecycleerd. De as-verstrooikoker is gemaakt van papier en is hierdoor 100% biologisch afbreekbaar. Ze kan evenzeer als aandenken worden bewaard.

De strooi-urn of as-verstrooikoker is speciaal ontworpen om het verstrooien van de as te vereenvoudigen. Tijdens het ontwerp is er rekening mee gehouden gehouden dat ze voor zowel de begrafenisondernemer als de familie, eenvoudig te gebruiken zijn. Ook is het mogelijk om de as-verstrooikoker ter aarde te bestellen. De strooikoker is bedoeld als een alternatief voor de onaantrekkelijke as-verstrooibussen. Het papier vergaat na enige tijd. De as van uw overleden dierbare komt hierbij langzaam vrij en wordt opgenomen in de aarde.

De strooi-urn bestaat uit twee in elkaar passende kokers afgedekt met een afneembaar deksel. Als men het deksel afneemt ziet men nog een deksel met een unieke voor-geperforeerde opening. Deze opening maakt het gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk.

Deze strooikoker is geschikt voor een begrafenis, as verstrooiing of als aandenken. Door de verschillende formaten is de koker geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als de verstrooiing plaatsvind op verschillende locaties, kan de as verdeeld worden over verschillende kleinere kokers.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102605
Kleur
Rood
Symbool / thema / vorm
Cilinder
Afmeting (h x b x d in cm)
13.5 - ø 7.5 | 37 - ø 13
Inhoud in liter
0.38 - 3.8
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten