Troost urntje 'Voor altijd in mijn hart' (mini urn)

€ 70,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102444

Levertijd: Circa 3 weken

Merk: legendURN

Materiaal: Keramiek

Kleur: Brons

Toepassing: Een beetje as (symbolisch)

Afmeting (hxbxd in cm): 5 x 8 x 8

Inhoud: 0.12 liter


Iemand verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je nog jong bent. Troost urntjes geven bijvoorbeeld kinderen de mogelijkheid om een kleine, blijvende herinnering van hun dierbare te bewaren. Een liefdevolle nagedachtenis die positief bijdraagt aan het rouwproces.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Troost urntje
Iemand verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je nog jong bent. Troost urntjes geven kinderen de mogelijkheid om een kleine, blijvende herinnering van hun dierbare te bewaren. Een liefdevolle nagedachtenis die positief bijdraagt aan het rouwproces. De Troost urntjes collectie bestaat uit verschillende modellen en decoraties die hun inspiratie vinden in de iconische kunstwerken van deze kunstenaar. Hierdoor kan men zelf een persoonlijk eigen kunstwerkje uitzoeken welke een representatie van de grote urn vormt. En ontstaat er een hechte band met de verloren dierbare.

In Nederland werken wij nauw samen met verschillende keramisten en kunstenaars. Al meer dan 40 jaar maakt deze kunstenaar keramische kunstwerken. Hij beheerst dit materiaal dan ook als geen ander. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen en de bijzondere kleur maken elke urn tot een kunstwerk, dat past in elk interieur en tegelijk een beeldende nagedachtenis vormt.

Troost urntjes zijn kleine keramische kunstwerkjes welke met de hand geboetseerd worden uit hoogwaardige klei. Tijdens het bakproces worden de urntjes voorzien van hun unieke kleur, dat zich aan het keramiek hecht. Net als de urnen collectie van deze kunstenaar wordt ieder Troost urntje op bestelling gemaakt.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102444
Kleur
Brons
Symbool / thema / vorm
Hart(en)
Afmeting (h x b x d in cm)
5 x 8 x 8
Inhoud in liter
0.12
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Geschikt voor
Een beetje as (symbolisch)
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten