Urnament 'Vitae Hereditas'

€ 2.200,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300825

Levertijd: In overleg

Materiaal: Lood

Kleur: Meerdere kleuren

Toepassing: Zowel zonder als met aszak

Afmeting (hxbxd in cm): 28 x 28 x 28

Inhoud: 2 x 4.5 liter


De urnamenten zijn eigenlijk kunstvoorwerpen waar de as van een dierbare in bewaard kan worden. De urnen zijn gemaakt voor buiten maar kunnen ook binnen geplaatst worden.De materialen glas lood en koper zijn duurzaam maar veranderen wel onder invloed van de tijd. Licht, schaduw en neerslag zorgen daarnaast ook voor een steeds wisselende uitstraling.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

De urnamenten zijn eigenlijk kunstvoorwerpen waar de as van een dierbare in bewaard kan worden. De urnen zijn gemaakt voor buiten maar kunnen ook binnen geplaatst worden. De materialen glas lood en koper zijn duurzaam maar veranderen wel onder invloed van de tijd. Licht, schaduw en neerslag zorgen daarnaast ook voor een steeds wisselende uitstraling.

Elk urnament is met de hand op maat gemaakt. Door verschillende bewerkingen van het lood zoals kloppen of drijven met wisselende handgereedschappen, spatten, gieten, lassen, forceren e.d.; krijgt elk urnament zijn unieke uitstraling.

Deze urnamenten zijn kunstwerken in opdracht waarbij maatwerk en persoonlijke wensen voorop staan. Door de beeldtaal en gebruikte materialen hebben de urnamenten een contemplatief en ingetogen karakter, ze kenmerken zich door elementaire vormen en vakmanschap. Ook is het mogelijk om de urn naar wens te laten graveren.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300825
Kleur
Meerdere kleuren
Afmeting (h x b x d in cm)
28 x 28 x 28
Inhoud in liter
2 x 4.5
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Geschikt voor
Zowel zonder als met aszak
Levertijd
In overleg
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten