Assieraad 'Buisje' groot goud verguld

€ 29,95
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 102219

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Edelstaal (RVS)

Kleur: Goud

Afmeting (hxbxd in cm): 3.5 cm - Ø 0.9 cm

Inhoud: 0.001 liter


Het dragen van een assieraad of gedenksieraad heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

Heeft u vragen bel gerust +3120 262 2386 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

RVS (316) assieraad goud verguld
Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf in zogenaamde assieraden te bewaren. Het dragen van een assieraad, as-hanger of gedenksieraad heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

Een goed en goedkoper alternatief voor een gouden assieraad is een verguld sieraad. De vorm van dit assieraad wordt gemaakt van roest vast staal waarop een dun laagje goud aangebracht wordt. Voor een zachter prijsje heeft u toch de luxe van goud. De verzorging van deze sieraden eist echter wel wat meer aandacht omdat het dunne laagje goud onderhevig is aan slijtage.

Het onderhouden en schoonmaken van goud vergulde assieraden
U kunt de levensduur van dit sieraad verlengen door bijvoorbeeld het sieraad af te doen voor het sporten. Ook het smeren van crèmes voordat u een hanger om doet raden wij niet aan. Sommige mensen hebben een zuurdere huid dan andere (lagere pH) en dan versnelt het proces van oxidatie, waardoor het sieraad dus sneller verkleurt. Zorg ervoor dat u sieraden zo lang mogelijk mee gaan door:

  • vocht, body lotion, haarlak en parfum te vermijden;
  • het sieraad in een (luchtdicht) zakje te bewaren;
  • poets het sieraad af en toe op met een droge doek.

Indien vergulde sieraden verkleuren, kan dit komen doordat er een ‘vuil’ laagje op is gekomen door bijvoorbeeld vochtig weer. Deze kunt u er weer af poetsen met een droge doek.

In het assieraad bevind zich een beetje ruimte voor het bewaren van de as. In onze handleiding wordt uitgebreid beschreven hoe onze assieraden gevuld en afgesloten kunnen worden. Als u het assieraad, de as-hanger of het gedenksieraad liever niet zelf vult, kunt u het crematorium of uw uitvaartverzorger vragen dit te doen. Veelal zijn hier kosten aan verbonden. Dit assieraad wordt geleverd exclusief collier.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
102219
Kleur
Goud
Afmeting (h x b x d in cm)
3.5 cm - Ø 0.9 cm
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten