As-druppel urn van kristalglas 'Eturnal'

€ 355,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100990

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Zwart

Afmeting (hxbxd in cm): H 13

Inhoud: 0.06 liter


Dit prachtige as-gedenkornament met een sterke uitstraling valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een kleurenspel van kleurschakeringen met in het midden een symbolisch ring ter verbintenis.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Eturnal 'Eeuwigheid.'
Dit prachtige as-gedenkornament heeft een een azuur-blauwe kern en wordt omarmd door een reliëf van zwart glanzende ringen. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten.
Door de transparantie van het as-gedenkornament is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de azuur-blauwe kleur krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling.

Dit as-gedenkornament valt onder de Premium a-lijn en wordt gekenmerkt door haar fijne afwerking. De Orion big blue is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar sieraad ter herinnering van uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100990
Kleur
Zwart
Afmeting (h x b x d in cm)
H 13
Inhoud in liter
0.06
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten