As-druppel urn van kristalglas zwart

€ 242,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 201088

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Glas

Kleur: Zwart

Afmeting (hxbxd in cm): 23 cm - Ø 14 cm

Inhoud: 0.2 liter


Prachtige hand geblazen as-ornament van kristalglas.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Prachtige hand geblazen as-ornament van kristalglas

Dit karakteristieke en eigentijdse as-ornament is met veel liefde vervaardigd. In het ornament bevindt zich een luchtbel waarin de as van uw dierbare bewaard kan blijven. Het ornament kan aan de onderzijde gevuld worden. Het bijgeleverde dekseltje dient verlijmt te worden.

Omdat deze kleine urn hand geblazen wordt is ieder exemplaar voorzien van een uniek kleurenpatroon. Elke glazen urn is dan ook een uniek kunstwerk op zich en derhalve een uitzonderlijk mooie asbestemming.

Alle onze glazen mini urnen worden handgeblazen en ondanks het feit dat elk type op een specifieke manier geproduceerd wordt, is de basis hetzelfde. Voor het maken van de mini urn wordt allereerst een glasbel op een blaaspijp bevestigd, waarop vervolgens enkele lagen gekleurd glas aangebracht worden. Eventuele versieringen en motieven worden daarna aangebracht.

Tot slot wordt de mini urn weer ondergedompeld in gesmolten glas waardoor een nieuwe laag van helder kristal wordt aangebracht die zorgt voor een glimmend effect. Middels de blaaspijp en een houten mal wordt gegarandeerd dat elk urn precies gelijk is voor wat betreft vorm en volume. De afwerking verschilt echter per urn.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
201088
Kleur
Zwart
Symbool / thema / vorm
Druppel
Afmeting (h x b x d in cm)
23 cm - Ø 14 cm
Inhoud in liter
0.2
Geschikt om
Een deel van de as te bewaren
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten