RVS fotolijst urn

€ 1.079,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 200790

Levertijd: Circa 6 weken

Merk: legendURN

Materiaal: Edelstaal (RVS)

Kleur: Metaal

Afmeting (hxbxd in cm): 33 x 40 x 16

Inhoud: 3.5 liter


Deze fotolijst urn is geschikt voor bewaring van de as van één volwassene en kan alleen binnen geplaatst worden met een standaard foto.


Prachtig vormgeving en vakkundige afwerking
Geschikt voor volledige asbewaring
Ideaal voor een gedenkplek in huis doordat het niet direct herkenbaar is als urn


Urnen van roest vrij staal (RVS). Een strakke vormgeving karakteriseert RVS urnen. De RVS urn sluit uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Deze urn is geschikt voor bewaring van de as van één volwassene en kan alleen binnen geplaatst worden met een standaard foto. Wanneer er word gekozen voor een aluminium print als fotoplaat kan de urn ook buiten geplaatst worden. Tevens is ruimte voor het branden van een waxinelichtje. De fotolijst urn is gemaakt van RVS 316 (geslepen).

RVS of Roest vast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft de RVS urn een mooie glans. Roest vast staal, ook wel RVS of inox genoemd is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof.

De levertijd van de urn
De urn wordt door onze specialisten met de hand en met behulp van de beste materialen in Nederland vervaardigd. De levertijd van de RVS urn bedraagt daarom 4 tot 6 weken. Uit ervaring weten we dat in de meeste gevallen de urn eerder verzonden kan worden. Maar om teleurstelling te voorkomen communiceren we een levertijd van circa 6 weken. Wilt u de actuele levertijd weten? Vraag het via onze chat of mail naar onze klantenservice.

Vullen van de RVS urn
Alle accessoires voor het vullen en afsluiten van de urn worden meegeleverd. De RVS urn wordt afgesloten met dubbelzijdige afsluittape met hoge hechting die belast kan worden met zeer hoge trekkracht. Het vullen van de RVS urn is eenvoudig. Ga als volgt te werk:

  1. doe de bijgeleverde aszak leeg in de urn en houdt een gedeelte erbuiten. Geen aszak gebruiken is ook mogelijk. Sla in dat geval stap 1 t/m 3 over;
  2. gebruik het uitstekende gedeelte als trechter en giet hier de as in;
  3. sluit de aszak af met de bijgeleverde tyrap en stop deze geheel in de opening van de urn;
  4. als de aszak niet wordt gebruikt, wordt aangeraden een trechter gebruiken bij het gieten, om morsen te voorkomen;
  5. zorg hierna dat de inwendige pasrand van de urn goed stof-, vet en vochtvrij is. Gebruik hiervoor het meegeleverde doekje;
  6. verwijder de beschermfolie van het dekseltje en plaats dit voorzichtig tegen de rand van de opening van de asbus;
  7. sluit de asbus door het dekseltje in één beweging in de rand te drukken, een goed gesloten deksel mag niet boven het andere materiaal uitsteken. De bodem is nu vlak;
  8. druk het deksel goed aan en de urn is gesloten;
  9. u kunt het vullen van de urn uiteraard ook overlaten aan het crematorium of uitvaartverzorger. Mocht de urn om welke reden dan ook later geopend moeten worden dan kunnen onze technici dat voor u doen.

Lasergraveren
Het is mogelijk om uw RVS urn te laten lasergraveren. Lasergraveren is het graveren van een RVS urn met behulp van een laser. Een geconcentreerde lichtbundel is sterk genoeg om het oppervlak te graveren. De laser wordt door een computer aangestuurd en werkt uiterst nauwkeurig. Het is wel belangrijk dat u over een bestand beschikt met een zo hoog mogelijke resolutie. In de praktijk betekent dit; hoe beter het bestand, hoe nauwkeuriger de gegraveerde afbeelding. De afbeelding op de RVS urn kan zowel in grijs tinten als in kleur worden weergegeven. Wanneer u deze RVS urn besteld komt u in een menu waarin het mogelijk is om de optie naar keuze aan te klikken en uw afbeelding te uploaden (versturen).

Veel gestelde vragen over RVS urnen

Hoe zit het met garantie?
Wij vertrouwen op onze kunstenaars die deze hoogwaardige gedenkartikelen maken. Op de RVS urn zit daarom een garantie van 10 jaar.

Kan ik de urn vrijblijvend uitproberen?
Ja, daar doen we niet moeilijk over. Op al onze gedenkartikelen heeft u een bedenktermijn van 100 dagen.

Kan ik de as los in de urn strooien of is een aszak verplicht?
U kunt de as los in de urn strooien of ervoor kiezen om een aszak te gebruiken. Bij urnen van keramiek of glas is het verstandig om een aszak te gebruiken in verband met vallen of stoten. Bij natuursteen urnen is het ook aan te raden vanwege de poreusheid van het materiaal. Hierdoor kan er vocht in de urn en dus in de as komen waardoor de crematie as uitzet en de natuursteen urn (vooral marmeren urnen) kan knappen. De RVS urn is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS 316 en is daardoor zeer stevig. Ook is de sluiting volledig luchtdicht en bestand tegen hoge trekkrachten. Daardoor is het uiterst geschikt om de as los in de urn te plaatsen. Maar mocht u in de toekomst toch nog een andere bestemming voor de as hebben dan is het aan te raden om deze in de bijgeleverde aszak te plaatsen.

Kan ik een eigen ontwerp laten maken?
Wanneer u een eigen ontwerp of design urn wenst is het mogelijk om samen met u tot een speciaal model te ontwikkelen. U kunt een schets, een foto of een voorbeeld van het model sturen zodat wij hiervan een ontwerp kunnen maken. Hieruit volgt een offerte waar u akkoord op kunt geven.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
200790
Kleur
Metaal
Symbool / thema / vorm
Overige vormen
Afmeting (h x b x d in cm)
33 x 40 x 16
Inhoud in liter
3.5
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Levertijd
Circa 6 weken
Toepassing
Binnen
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten