Marmeren urn crème

€ 330,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 300079

Levertijd: Circa 3 weken

Materiaal: Marmer

Kleur: Crème

Toepassing: Zowel zonder als met aszak

Afmeting (hxbxd in cm): 23 cm - Ø 17 cm

Inhoud: 3.0 liter


Met een marmeren urn heeft u een uniek natuurproduct in handen, omdat geen enkele urn hetzelfde zal zijn. Iedere marmeren urn is dus uniek. De afbeelding van deze marmeren urn geeft een indicatie van hoe het product er in werkelijkheid uit zal zien. Onze marmeren urnen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Met een marmeren urn heeft u een uniek natuurproduct in handen, omdat geen enkele urn hetzelfde zal zijn. Niet alleen zijn er verschillen in kleurschakeringen, maar ook de kristalstructuur en de aders die zo typisch zijn voor marmer, zullen van product tot product verschillen. Afbeeldingen van onze marmeren urnen geven dan ook een indicatie van hoe het product er in werkelijkheid uit zal zien.

Marmer is een traditionele materiaalsoort binnen de uitvaartbranche en een uniek natuurproduct. De textuur en homogeniteit van het materiaal inspireren en geven de vrijheid om elke keer weer een uniek eindproduct te creëren. Het hoogwaardige marmer dat voor de marmeren urnen gebruikt wordt, komt uit steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt en met behulp van speciale mallen bewerkt zodat de uiteindelijke vorm van een marmeren urn te zien is. Na dit proces wordt de urn met de hand verder afgewerkt en veelvuldig gepolijst. Het resultaat is een duurzaam product met een geheel eigen karakter.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
300079
Kleur
Crème
Symbool / thema / vorm
Cilinder
Afmeting (h x b x d in cm)
23 cm - Ø 17 cm
Inhoud in liter
3.0
Geschikt om
De gehele hoeveelheid as in te bewaren
Geschikt voor
Zowel zonder als met aszak
Levertijd
Circa 3 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten