Urnenmonument 'Stuyvesant'

€ 1.363,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101469

Levertijd: Circa 4 weken

Materiaal: Graniet

Kleur: Meerdere kleuren

Afmeting (hxbxd in cm): 6 x 50 x 50 | 50 x 30 x 1.5 | 58 x 30 x 1.5

Afmeting onderplaat (h x b x d in cm): 6 x 50 x 50

Afmeting glasplaat (h x b x d in cm): 50 x 30 x 1.5 / 58 x 30 x 1.5


Het glas voor dit monument is in de oven gebogen. In de achterste plaat is een tekst gesmolten, hieromheen heeft het glas een fijne smeltstructuur. De naam en datum staan in emailles in de plaat hiervoor.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Urnenmonument 'Stuyvesant'
Na de crematie kunt u ervoor kiezen een urnmonument van glas te laten plaatsen. Het glas voor dit monument is in de oven gebogen. In de achterste plaat is een tekst gesmolten, hieromheen heeft het glas een fijne smeltstructuur. De naam en datum staan in emailles in de plaat hiervoor.

Creatief
Vakmanschap, aandacht en creativiteit staan borg voor een mooi, uniek en persoonlijk monument. Omdat geen mens hetzelfde is, vraagt het creativiteit om vorm te geven aan de herinnering wie iemand was en wat diegene heeft betekend voor u en anderen om hem of haar heen.

Ervaren
De mensen die werken in het glasatelier werken hebben jarenlange ervaring als glasbewerker. Door ervaring te combineren met de liefde voor glas worden de mooiste glazen producten gemaakt. In het atelier worden bijna alle producten met de hand gemaakt.

Handwerk
Omdat bijna alles in het atelier met de hand gemaakt wordt, kan alles op maat gemaakt worden. De mogelijkheden voor een glazen urnmonument zijn eindeloos. Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend zijn de wensen voor een monument ook. De glasbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat de meest persoonlijke dingen in glas -op maat- te vervaardigen. Persoonlijk dingen, zoals iemands beroep, kunstwerk of kinderknuffeltje kunnen in glas (na)gemaakt worden.

Let op! Voordat u het urnengraf besteld is het raadzaam eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt voor dat grafmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de grafsteen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden. Indien u het urnengraf in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen. Ook afwijkende afmetingen zijn mogelijk.

Nadat u het monument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u het monument nogmaals goed controleren.

In de volgende link vindt u voorbeeldteksten voor urnengraven. Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101469
Afmeting (h x b x d in cm)
6 x 50 x 50 | 50 x 30 x 1.5 | 58 x 30 x 1.5
Afmeting onderplaat (h x b x d in cm)
6 x 50 x 50
Afmeting glasplaat (h x b x d in cm)
50 x 30 x 1.5 / 58 x 30 x 1.5
Kleur
Meerdere kleuren
Levertijd
Circa 4 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten