Vingerafdruksieraad met asbewaarmogelijkheid

€ 312,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101144

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Zilver

Kleur: Zilver

Afmeting (hxbxd in cm): H 2.1

Inhoud: 0.001 liter


Door middel van het vingerafdruksieraad voor asbewaring, blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het vingerafdruksieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

* Vereiste velden

Details

Door middel van het zilveren vingerafdruksieraad met asbewaarmogelijkheid, ook wel de fingerprint hanger genoemd blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het vingerafdruksieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare welke veel troost biedt na het verlies.

Een vingerafdruk is uniek. Niemand ter wereld heeft exact dezelfde afdruk. Samen met onze kunstenaars verwerken wij de vingerafdruk van uw dierbare in een bijzonder sieraad.

De zilveren assieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door de hanger heen om een lange gebruiksduur te kunnen garanderen. De sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Ieder product is voorzien van een 925 stempel, welke kwalificeert dat het sieraad getest is en voldoet aan de strikte kwaliteitseisen.

Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling. De vingerafdruksieraden worden geleverd zonder ketting.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101144
Kleur
Zilver
Symbool / thema / vorm
Hobby, beroep, sport & spel, Religie, spiritualiteit & symboliek
Afmeting (h x b x d in cm)
H 2.1
Inhoud in liter
0.001
Geschikt om
Een klein deel (symbolisch) van de as te bewaren
Levertijd
Circa 6 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten