Vingerafdruksieraad 'Klavertje vier' Ø 1.7 cm

€ 711,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 101521

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Goud

Kleur: Goud

Afmeting (hxbxd in cm): Ø 1.7


Door middel van het vingerafdruksieraad, ook wel de fingerprint hanger genoemd blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het vingerafdruksieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: GIF, PNG, BMP, PDF, JPG

* Vereiste velden

Details

Door middel van het vingerafdruksieraad, ook wel de fingerprint hanger genoemd blijft de herinnering aan een speciaal iemand voor eeuwig. Het vingerafdruksieraad symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Het is een persoonlijk sieraad, een aandenken aan uw dierbare.

Een vingerafdruk is uniek. Niemand ter wereld heeft exact dezelfde afdruk. Samen met onze kunstenaars verwerken wij de vingerafdruk in een bijzonder sieraad.

De sieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking. Het sieraad is verkrijgbaar in 14 krt. geelgoud, 14 krt. witgoud, 18 krt. geelgoud en 18 krt. witgoud.

Let op! U dient de afbeelding (vingerafdrukscan) toe te voegen aan de bestelling. De vingerafdruksieraden worden geleverd zonder ketting.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
101521
Kleur
Goud
Symbool / thema / vorm
Bloemen, bomen & planten, Religie, spiritualiteit & symboliek
Afmeting (h x b x d in cm)
Ø 1.7
Levertijd
Circa 6 weken
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten