Baby urn 'Engel'

€ 437,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 100370

Levertijd: Circa 6 weken

Materiaal: Keramiek

Kleur: Meerdere kleuren

Inhoud: In overleg liter


Baby urn: deze bijzondere babyurn is gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staat.
Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Graveren

U kunt dit product laten graveren, kies onderstaand een mogelijkheid:

Details

Baby urn: deze bijzondere babyurn is gemaakt in een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staat.

Vormgeving en decoratie van deze babyurnen kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De baby urn, gemaakt van keramiek wordt geglazuurd en kan worden voorzien van bijvoorbeeld decoraties zoals een naam, tekening of ander persoonlijk accent. Omdat iedere babyurn met de hand wordt gemaakt, heeft de klant grote invloed op het model, de grootte en het kleurgebruik. Een voor de overledene belangrijk symbool, beeltenis of tekst kunnen op de babyurn worden geschilderd of in de vorm worden verwerkt.

Wanneer u dit aanspreekt kunt u contact opnemen middels ons contactformulier om uw wensen te bespreken. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er extra kosten worden gemaakt voor het personaliseren van deze bijzondere baby urn.

Naast onze keramische babyurnen hebben wij babyunen in veel verschillende vormen en materiaalsoorten. U kunt hierbij denken aan babyurnen van messing, hout en rvs. Ook is het mogelijk om een baby urn op maat te laten maken. Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Babyurnen. Bijzonder, betaalbaar

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
100370
Kleur
Meerdere kleuren
Symbool / thema / vorm
Religie, spiritualiteit & symboliek
Inhoud in liter
In overleg
Levertijd
Circa 6 weken
Toepassing
Binnen & buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten