Bijzondere dieren urn kopen

Uw huisdier nam een bijzondere plek in binnen uw leven. Hij of zij was niet alleen uw huisdier, maar ook beste maatje en trouwe vriend. Huisdieren geven ons onvoorwaardelijke liefde, steun en toeverlaat. Het overlijden van uw maatje laat dan ook een groot verdriet achter. Een leegte, die niet meer zomaar op te vullen is. Om na het overlijden van uw dier het gemis een plekje te kunnen geven, kiezen veel dierenvrienden er tegenwoordig voor om de as van hun dier te bewaren in een dieren urn.

Dieren urnen zijn in verschillende variaties en materiaalsoorten verkrijgbaar. Veel tijd een aandacht is besteed aan de vormgeving en decoratie van de dieren urnen. Door de unieke uitstraling zijn onze producten zeer geschikt om de as van uw huisdier in te bewaren. Wij hebben urnen die geschikt zijn voor diverse huisdieren, zoals honden urnen, katten urnen en paarden urnen.

Wanneer u de as van bijvoorbeeld uw hond of kat nog niet heeft meegenomen in een ‘standaard’ honden of katten urn, kunt u ten alle tijden bij uw dierencrematorium navragen wat de hoeveelheid as is.

Wanneer u al wel een ‘standaard’ dierenurn heeft ontvangen kunt eenvoudig zelf de inhoud van de ‘standaard’ urn berekenen, om vervolgens de as over te hevelen in een product naar keuze.

Dieren urnen Gewicht Inhoud
  tot 1 kilo 0.15 liter
  tot 8 kilo 0.5 liter
  tot 12 kilo 1.0 liter
  tot 20 kilo 1.5 liter
  tot 40 kilo 2.0 liter
  tot 60 kilo 3.0 liter
  > 60 kilo 4.0 liter+

De bovenstaande tabel gaat uit van gemiddelden. Wij excuseren ons bij voorbaat voor deze wellicht beladen tabel. Toch vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren.

Dieren urn kopen

Uw huisdier heeft jarenlang een plekje in uw hart ingenomen en het zal ook niet makkelijk zijn om over dit grote verdriet heen te komen. Door het bewaren van de as in een dieren urn, kunt u uw verdriet letterlijk en figuurlijk een plekje geven. Dit zal u helpen bij het rouwproces en het geeft u een plekje om naar toe te gaan als u het even moeilijk heeft.

Grootste assortiment katten en honden urnen, voor binnen en voor buiten

URNWINKEL. biedt een grote hoeveelheid dieren urnen in verschillende materialen en ontwerpen aan, zoals een honden urn met pootafdruk. Wanneer u buiten een gedenkplek voor uw huisdier wil maken, dan raden wij aan om voor en RVS of bronzen dieren urn te gaan. Wanneer u de urn binnen wilt plaatsen, zijn alle materialen geschikt. Ook kunt u kiezen voor een biologisch afbreekbare katten urn of honden urn. Een biologisch afbreekbaren katten of honden urn, kan in de aarde geplaatst worden, waarna de urn na verloop van tijd door de aarde wordt opgenomen. Ook kunt u een biologisch afbreekbare katten of honden urn te water laten in een zee of meer. Dit is een hele mooie manier van afscheid nemen wanneer uw hond bijvoorbeeld een echte waterrat was.

Wat zijn de meest verkochte honden urnen?

Vind u het lastig om een geschikte honden urn uit te kiezen? Dan helpen wij u graag op weg. Was uw hond een rashond? Dan is een honden urn met asbeeld, waar een specifiek hondenras op staat, misschien wel wat u zoekt. Wij verkopen asbeelden voor verschillende rassen, zoals honden urnen voor Labradors, honden urn voor Franse Bulldog en honden urn voor Chihuahua’s. Daarnaast worden honden urnen met een hart of honden urnen met naam veel verkocht. Een honden urn met naam kunt u bij ons laten maken door een dieren urn te laten graveren of door een graveerplaatje toe te voegen aan een dieren urn. Helaas kunnen niet alle dieren urnen gegraveerd worden of voorzien worden van een graveerplaatje. Heeft u advies nodig over welke dieren urnen voorzien kunnen worden van een naam? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Wat zijn de meest verkochte katten urnen?

Door ons ruime assortiment met dieren urnen, kunnen wij ons goed voorstellen dat u misschien overweldigd bent en niet goed weet waar u uw zoektocht naar de perfecte dieren urn moet beginnen. Daarom willen we u graag een handje helpen. Een van onze meest verkochte katten urnen is de bronzen urn met een slapende kat. Deze katten urn is geschikt om binnen of buiten te plaatsen. Andere veel verkochte katten urnen, zijn de katten urn in de vorm van een hart en de katten urn met fotolijst. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een urn voor uw hond of kat?

Het aanschaffen van een urn voor uw hond of kat is niet gemakkelijk en een emotioneel proces. Daarom raden wij aan om vooral rustig de tijd te nemen en eventueel met uw gezinsleden de opties door te nemen.

Om u hierbij te helpen, hebben wij een aantal adviezen voor u bij het keuzeproces voor het kopen van een urn. Deze blog is gericht op advies voor het kopen van een normale urn, maar de tips gelden natuurlijk ook voor het kopen van een dieren urn.