Goedkope urnen | SALE

Goedkope urnen | SALE

Goedkope urnen | SALE

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Goedkope urnen, voor ieder budget

Bij URNWINKEL. vinden we het belangrijk om urnen voor elk budget aan te bieden. Iedereen verdient namelijk een waardig afscheid en een mooie herinnering. Daarom hebben wij een ruim assortiment met budget urnen. Dit zijn de goedkoopste urnen in ons assortiment, maar zeker niet ten koste van de kwaliteit. URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over deze urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.

Verschillende type goedkope urnen

Er zijn veel verschillende type goedkope urnen, zoals urnen van keramiek, metaal, koper en van biologisch afbreekbaar materiaal. Onze urnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals wit, zwart, groen of rood. Wij hebben goedkope urnen voor buiten en binnen in ons assortiment. Op de productpagina van de urn kunt u zien of deze geschikt is om buiten neer te zetten.

Goedkope mini urnen

Naast onze reguliere uren, verkopen wij ook goedkope mini urnen. Deze urnen zijn geschikt voor het bewaren van een deel van de as. Dit is een goede oplossing wanneer u een deel van de as wilt uitstrooien of wanneer meerdere nabestaanden een deel van de as willen bewaren.

Goedkope duo urnen

Wanneer u de as van meerdere dierbaren samen wilt bewaren, kunt u kiezen voor een duo urn. Dit is een urn waarin u op een symbolische wijze de as van twee dierbaren kunt samenvoegen. Zo kunnen familieleden of partners voor altijd samenblijven na het overlijden.

Goedkope urn voor hond of kat

Uw trouwe hond of kat heeft jarenlang een belangrijke plaats in uw gezin ingenomen, waardoor het verwerken van het verlies ook niet gemakkelijk zal zijn. Door het bewaren van de as van uw huisdier in een mooie urn, kunt u dit verdriet letterlijk een plekje geven. Bij URNWINKEL. kunt u daarom ook terecht voor goedkope urnen voor uw hond of kat. Door het kopen van een goedkope urn voor uw hond of kat, kunt u een mooi gedenkteken creëren, zonder dat u teveel geld hieraan uit hoeft te geven.

Wij bieden een groot assortiment met goedkope urnen voor uw hond of kat aan, zoals hartvormige dierenurnen met dierenpootjes, urnen in de vorm van een pootafdruk en goedkope urnen met een fotolijst.

Heeft u advies nodig over de aanschaf van een goedkope urn?

Heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een goedkope urn? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen, e-mailen, het contactformulier invullen of met ons chatten.