Gedenkstenen

100 Artikel(en)

Bijzondere gedenkstenen / grafstenen voor de juiste prijs

Als u op zoek bent naar een gedenksteen of gedenkmonument is dit niet eenvoudig. Daarom proberen wij u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikte gedenksteen.

Let op! Het is raadzaam voordat u de gedenksteen besteld eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt namelijk wel eens voor dat gedenkmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de gedenksteen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden.

Nadat u het gedenkmonument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u de tekst op het monument nogmaals goed controleren.

Wanneer u de gedenksteen in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen.