Gedenkstenen

Gedenkstenen

Gedenkstenen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Bijzondere gedenkstenen / grafstenen voor de juiste prijs

Als u op zoek bent naar een gedenksteen of gedenkmonument is dit niet eenvoudig. Daarom proberen wij u op een zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een geschikte gedenksteen.

Let op! Het is raadzaam voordat u de gedenksteen bestelt, eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt namelijk wel eens voor dat gedenkmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen. Ook zijn er bepaalde begraafplaatsen waar alleen steenhouwers uit de regio monumenten mogen plaatsen. De eventuele betonplaat onder de gedenksteen en de palen fundering onder de betonplaat dienen door de begraafplaats geïnstalleerd te worden.

Nadat u het gedenkmonument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u de tekst op het monument nogmaals goed controleren.

Wanneer u de gedenksteen in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen.

Welke gedenksteen kiest u?

Of u nu een glazen gedenksteen, een keramieken gedenksteen of een gedenksteen van graniet wilt aanschaffen, bij URNWINKEL. is het mogelijk. Wij hebben een ruim assortiment met gedenkstenen in verschillende vormen, maten en materialen. Al onze gedenkstenen zijn tijdloos, weerbestendig, duurzaam en gemaakt van de beste kwaliteit. We begrijpen dat u wellicht overweldigd bent door de vele keuzes die u moet maken. Wanneer u er niet helemaal uitkomt, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Gedenksteen voor uw hond of kat kopen

Wanneer uw geliefde viervoeter komt te overlijden, heeft u verschillende opties om afscheid te nemen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw dier bij de dierenarts achter te laten, kiezen voor een crematie, begraven op een dierenbegraafplaats of in uw eigen tuin. Voor welke optie u ook kiest, een gedenksteen is altijd een mooie manier om uw huisdier te herinneren en geeft u letterlijk een plekje om naartoe te gaan. U kunt deze gedenksteen in uw tuin of natuurlijk op een dierenbegraafplaats plaatsen. Een veel verkochte gedenksteen voor een hond of kat is onze gedenksteen met bronzen honden of katten beeldje. Deze steen hebben wij in drie varianten; een gedenksteen met een klein hondje, een gedenksteen met een grotere hond en een gedenksteen met een poes. Deze kunt u naar eigen wens personaliseren door het type natuursteen, de kleur van de gravure, het lettertype en de tekst te kiezen.

URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over de aanschaf van een gedenksteen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.