As armbanden

As armbanden

As armbanden

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Unieke as armbanden van hoge kwaliteit

Na de crematie van uw dierbare is het mogelijk om de crematie as in een urn te plaatsen en de urn een mooie plaats in uw huis te geven. Echter, is dit natuurlijk niet de enige manier om de as te bewaren. Misschien heeft u meer behoefte om uw overleden dierbare zo dicht mogelijk bij u te houden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een as armband. 

Het dragen van een as armband heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende én na het rouwproces. Door het dragen van een assieraad, draagt u uw overleden dierbare altijd met u mee. Voor veel mensen is het een bijzondere en vooral een tastbare herinnering aan een speciaal persoon. Dit is dan ook een optie waar steeds meer mensen voor kiezen. In een as armband kunt u na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf bewaren. In ons assortiment vindt u armbanden voor dames, heren en kinderen.

As armband heren

Hoewel de meeste armbanden universeel zijn en door mannen én vrouwen kunnen worden gedragen, is de polsomtrek van mannen vaak wat groter dan die van vrouwen, waardoor sommige universele armbanden te kort zijn voor heren. Daarom hebben wij ook armbanden die speciaal voor heren bedoeld zijn. Een veel verkochte as armband voor heren, is de RVS Schakelarmband, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is een moderne as armband, waarin een kleine ruimte bevindt voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid as. Ook onze leren armbanden zijn erg populair bij mannen. 

As armband dames

Wij hebben, naast as armbanden voor heren, ook een ruime collectie voor dames. Een van onze populaire as armbanden is de zoetwaterparel as armband met zilveren asreservoir. Deze as armband is een bijzonder sieraad met een mooie symbolische betekenis. Zoetwaterparels staan namelijk voor emotionele balans, vrede en rust. Een andere veel verkochte armband, is de as armband zilver met hartje. Een modern sieraad, met een kleine ruimte om een symbolische hoeveelheid as in te bewaren. Zijn deze veel verkochte as armbanden niks voor u, dan hebben wij gelukkig nog veel meer in ons assortiment. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.  

Waarom een as armband kopen bij URNWINKEL.? 

In welke prijsklasse u ook een as armband zoekt, al onze armbanden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van RVS/edelstaal, leer, goud of zilver. De kwaliteit van een as armband is belangrijk, omdat het sieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. De as armbanden zijn ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden.

In de armbanden is een ruimte gemaakt, waarin een kleine, symbolische hoeveelheid as van uw dierbare geplaatst kan worden. De as armband is gemakkelijk zelf te vullen en te verlijmen. Wij raden het dan ook aan om het sieraad altijd te verlijmen zodat deze goed vergrendeld blijft. Wanneer u 100% zekerheid wilt hebben dat de as armband niet meer geopend kan worden adviseren wij u de armband te verlijmen of te laten solderen door uw juwelier.

Wij garanderen de kwaliteit van de armbanden. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan bieden wij volledige garantie en service na het bestellen van de armbanden.

As armband personaliseren?

Ook is het mogelijk de meeste armbanden te laten graveren. Dit is een mooie manier om de as armband nog persoonlijker te maken. U kunt de as armband bijvoorbeeld laten voorzien van naam en datum, maar ook een tekst is mogelijk. Ervaart u tijdens het bestelproces onduidelijkheden, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Is het mogelijk om de as armband zelf te vullen? 

Onze assieraden zijn zo ontworpen, dat u deze gemakkelijk zelf kunt vullen. Onze assieraden en gedenksieraden zijn namelijk voorzien van een (schroef) dopje, dat u eenvoudig los kunt draaien. Vervolgens kunt u met een klein trechtertje of een stukje gevouwen papier een beetje as in de opening gieten. Meer informatie leest u in onze uitgebreide handleiding over het vullen van assieraden. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Dan kunt u ook uw uitvaartverzorger of het crematorium vragen of zij u kunnen helpen. Ook kunt u natuurlijk altijd een afspraak met ons maken in de winkel, of een klein beetje as verzekerd naar ons opsturen. Dan vullen wij kosteloos uw as armband.