Baby urnen (prematuur)

Baby urnen (prematuur)

Baby urnen (prematuur)

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters

Baby urnen

Het verlies van een baby is een van de meest hartverscheurende ervaringen die ouders kunnen meemaken. In deze moeilijke tijd kan het helpen om een tastbare herinnering te hebben aan uw geliefde baby. Een baby urn biedt een bijzondere manier om de as van uw kindje te bewaren en een blijvende connectie te behouden. Onze collectie baby urnen is zorgvuldig samengesteld om u te helpen een keuze te maken die troost en betekenis biedt. Ontdek de verschillende stijlen, materialen en personalisatiemogelijkheden die we aanbieden om een urn te vinden die perfect bij u past.

Wat is een baby urn?

Een baby urn is een speciaal ontworpen urn om de as van uw overleden baby te bewaren. Het biedt een laatste rustplaats voor uw kindje en dient als een tastbaar eerbetoon aan de dierbare herinneringen die u koestert. Een baby urn is een symbool van liefde en herinnering, dat helpt om een blijvende connectie te behouden met uw geliefde kindje.

Onze collectie met urnen voor baby’s

Onze collectie baby urnen biedt een breed scala aan stijlen, materialen en ontwerpen om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Hieronder zijn enkele populaire keuzes:

Biologisch afbreekbare urnen voor baby's

Biologisch afbreekbare urnen zijn voor ouders die een milieuvriendelijke optie zoeken. Deze urnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zand of zout. Ze breken op natuurlijke wijze af wanneer ze worden begraven, zonder schadelijke stoffen achter te laten. Dit maakt het een prachtige keuze wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijke urn.

Hartvormige urnen voor baby's

Baby urnen in de vorm van een hart zijn een symbool van liefde en zorg. Deze urnen zijn gemaakt van keramiek en kunnen gepersonaliseerd worden. De hartvorm geeft een extra emotionele betekenis aan de urn, wat het een troostende keuze maakt voor veel ouders.

Baby urnen in de vorm van een traandruppel

Urnen in de vorm van een traandruppel symboliseren het verdriet en de tranen die vloeien bij het verlies van een kind. Deze elegante en subtiele urnen zijn gemaakt van keramiek, brons en messing en bieden een mooie manier om de herinnering aan uw baby te bewaren. De traandruppel vorm biedt troost en herinnert aan de kwetsbaarheid en waarde van het leven.

Strooikokers voor baby's

Strooikokers zijn ontworpen voor ouders die de as van hun baby willen uitstrooien op een speciale plek. Onze urnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zodat ze geen schade aan de natuur veroorzaken. Ze zijn handig in gebruik en bieden een mooie manier om afscheid te nemen en de as op een betekenisvolle plek te verspreiden.

Gepersonaliseerde baby urnen

Gepersonaliseerde baby urnen bieden de mogelijkheid om een uniek en speciaal eerbetoon te creëren voor uw kind. U kunt kiezen voor urnen met een foto, gravures of speciale inscripties die de naam, geboortedatum of een bijzonder citaat bevatten. Deze persoonlijke details maken de urn extra speciaal.

Welke grootte baby urn heb ik nodig?

De grootte van de urn die u nodig heeft, hangt af van het gewicht van de baby voor de crematie. Hieronder ziet u een algemene richtlijn van welke urn u kunt kiezen.

Leeftijd

Gewicht van uw baby voor het overlijden

Inhoud van de urn

<12 weken

-

0.05 liter - 0.1 liter

12 – 20 weken

1 kilogram

0.1 liter - 0.2 liter

20 – 40 weken

5.5 kilogram

0.2 liter - 0.4 liter

52 weken

9.5 kilogram

0.75 liter

Wat kan ik doen met de as van mijn overleden baby?

Er zijn diverse manieren om de as van uw overleden baby te bewaren of te verspreiden. U kunt de as in een urn bewaren en deze op een speciale plek in huis zetten. Dit biedt een tastbare herinnering en een plek om te rouwen en herdenken. Een andere optie is om de as uit te strooien op een voor u en uw baby bijzondere locatie. Dit kan een mooie manier zijn om afscheid te nemen en de as op een betekenisvolle plek te verspreiden. U kunt ook een deel van de as in een assieraad bewaren, zoals een hanger of armband, zodat u altijd een stukje van uw kindje bij u draagt. Tot slot kunt u de as planten in een herdenkingsboom, waardoor de as onderdeel wordt van nieuw leven en de herinnering op een bijzondere manier voortleeft.

Advies over het kiezen van de baby urn

Het kiezen van een urn voor uw baby is een emotionele reis en wij staan klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Heeft u vragen, behoefte aan begeleiding, of wilt u meer weten over ons assortiment babyurnen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.