Urnen

Urn als persoonlijk laatste aandenken en herinnering

In de uitvaartbranche is een verandering aan de gang. Waar vroeger begraven de norm was, heeft cremeren de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. En zo is ook het aanbod van urnen ontzettend toegenomen. Er zijn zoveel soorten als dat er smaken zijn: zoekt u een model van strak RVS, of van klassiek keramiek? De urn is er in alle soorten en maten, van glas of hout, maar ook van kunststof of natuursteen. Bij ons vindt u een collectie die ongelooflijk uitgebreid is. Maar wat ook fijn is: een urn bestellen via internet is ook nog eens ontzettend gemakkelijk. Want u heeft na het overlijden van een dierbare al genoeg aan uw hoofd. Na de crematie kunt u de urn laten bijzetten op een begraafplaats of crematorium, maar uiteraard kunt u deze ook thuis een mooie plek geven. Want een prachtige urn als persoonlijk laatste aandenken, zorgt voor een mooie herinnering aan de overledene. Zoekt u een speciale urn buiten ons assortiment? Neem alstublieft contact met ons op.

Let wel op dat niet alle urnen geschikt zijn voor het plaatsen van een asbus in de urn. Wilt u zeker weten wat wel en niet mag, neem dat contact op met uw uitvaartbegeleider of crematorium.

De groeiende populariteit van crematie zet door. Lange tijd was crematie in Nederland en België niet zo populair. Tegenwoordig is een stijgende lijn merkbaar. Met deze toename van cremeren, neemt ook de vraag naar urnen toe. URNWINKEL biedt u de mogelijkheid om via internet een urn naar uw keuze te maken. Want nu de populariteit van online kopen toeneemt, kan ook het bestellen van urnen via internet niet achterblijven. Het lijkt misschien wat vreemd, maar het geeft ook ontzettend veel gemak. Want na de crematie van een dierbare bent u waarschijnlijk aan rust toe. Even weg van alle aandacht en tijd maken voor de verwerking van uw verdriet. Bij deze verwerking hoort ook het uitkiezen van een mooie urn voor de overledene. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust achter uw computer een mooi gedenkstuk kunt bestellen. En heeft u een vraag over een urn? Die beantwoordt URNWINKEL graag voor u!